От х:

Днес в x:

9 пъти „Подкрепа“ за Марио Бисеров

Марио Бисеров/вляво/ ще показва пътя и в следващите 4 години

Синдикалистът Марио Бисеров бе избран за 9-ти пореден път за лидер на областната структура на КТ „Подкрепа“. Този пост той заема от 1991-ва година. Зевзеците на отчетно изборната конференция, която го короняса отново, веднага го определиха за съперник на Кадафи. Краят на либийският лидер вече се вижда, докато този на Марио като шеф-не. Все пак до 42-те години на Кадафи има много време.

Регионалната отчетно-изборна конференция на синдиката се проведе днес в хотел „Фантазия“. Присъстваха замшефът на „Подкрепа“ Димитър Манолов и лидерите на братските структури в Сливен и Кърджали. От имащите право на глас само двама се въздържаха. Другите изразиха безрезервна подкрепа за лидера си.

Бисеров е един от най-изявените синдикалисти в Хасково. За разлика от брат си Христо, никога е нямал афинитет към властта дори и когато бе общински съветник в Хасково. Както се полага на синдикалист, винаги е бил в опозиция, дори и на любимото СДС. Марио Бисеров е един от най-изявените антикомунисти с дейно участие в нежната революция от 1989-та година, както и в драматичните събития от 1997-ма година. Тогава в безпрецедентна „зима на нашето недоволство“ бе свалено правителството на Жан Виденов, което докара България /почти/ до банкрут. Политически наблюдатели изразяват мнение, че в настоящата ситуация в България Бисеров може да има и трети „бис“ на сцената на уличното недоволство.

Или може би пък не. КТ „Подкрепа“ няма отношение към готвените в неделя мащабни протести в Хасково срещу високите цени на горивата, заяви самия Бисеров. „Не може на всяка манджа да сме меродия“ мотивира се той. Сигурно е така. Само че ако синдикат няма отношение към народното недоволство, то проблема е или в народа или в синдиката.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини