От х:

Днес в x:

Забравете за Едуард от "Здрач"! Брад Пит все още е най-секси вампир в киното

Дори и в часовете, в които поредното продължение на хитовата поредица "Здрач" продължава да събира пред екраните милиони фенове, холивудският секссимвол Брад Пит (Brad Pitt) отстоява "скромните" си позиции в класацията на най-горещите екранни вампири.

Изненадващо или не, той успя да изпревари Робърт Патинсън (Robert Pattinson), след като неговият Луи от "Интервю с вампир" се оказа най-предпочитаният от дамите кръвопиец на големия екран.

За героя му в лентата от далечната 1994 година гласуваха 44% от анкетираните над 1000 жени в надпреварата на WENN.com, точно с процент по-малко от тези, предпочели далеч по-модерния Едуард Кълън.

Челната тройка се завършва от Кийфър Съдърланд (Kiefer Sutherland) с превъплъщението му в The Lost Boys, a на последните две места са Гари Олдман (Gary Oldman) в "Дракула" и Уесли Снайпс (Wesley Snipes) в "Блейд".

Любопитно е, че в класацията отсъстват две от изключително горещите имена в жанра - Йън Съмърхолдър от "Дневниците на вампира" и Александър Скаарсгард от "Истинска кръв", въпреки че редакторите не са включили като условие в подредбата да не съществуват герои от телевизионни сериали...

Източник: avtora.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини