От х:

Днес в x:

Община Хасково предвижда ремонт на стълбище, подпорна стена и улица

  За разбити стълби и улица в хасковския квартал квартал „Младежки хълм“ сигнализира читател на Haskovo.net. Те се намират в северната част на жилищния район откъм центъра на областния град, над улица „Панорама“.

  Стълбището започва от кръстовището на булевард „Освобождение“ и улица „Панорама“ и отвежда към оранжевия мост. В средата обаче има пукнатина и на пръв поглед се е образувало пропадане. Уличката край него - „Граничар“, която е дълга около 200 метра и е продължение на „Панорама“, е разбита. По цялото й протежение има дупки и шахтите са разместени. Живеещите в района настояват там да се извърши ремонт с цел безопасно придвижване на пешеходци и автомобили.

  По случая Haskovo.net отправи запитване към Община Хасково. В резултат на това служители от дирекция „Архитектура, градоустройство, строителство и инвестиции“ са извършили проверка на място. Предстои утре да се разчистят част от храстите, за да може експертите да направят обстоен оглед на терена с цел да се установи доколко подпорната стена е компрометирана и да се прецени точно какъв ремонт ще е необходим за укрепване. Впоследствие ще се обмисли ремонт на стълбището и улицата.

  Източник: Haskovo.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (2)

  • 1
   Ма
   Мара
   22 -4
   21:43, 27 мар 2024
   Се сетила да се побара! То цяло Хасково е за Ремонт но като няма от къде да краде Станиславчо как да ремонтира?🤥
  • 2
   Ас
   Аскоо
   4 0
   15:42, 28 мар 2024
   Браво ,че обърнахте внимание! Ако не са медиите, трудно става нещо в България.
   А иначе въпросния участък е живото-опасен, който не е минавал от там не знае.
   Да видим какво ще стане!
  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини