От х:

Днес в x:

Първите години слава на Ейми Уайнхаус в биографичния филм

Популярността на Ейми Уайнхаус  и трудностите, които идват с нея, ще бъдат описани в предстоящия филм „Back to Black“. Биографичната продукция от режисьорката Сам Тейлър-Джонсън („50 нюанса сиво“, „Младият Джон Ленън“) излезе с първи трейлър.

Филмът ще покаже първите години слава на певицата и появата на студийния ù албум „Back to Black“. Историята ще бъде разказана от перспективата на самата Уайнхаус, която остава завинаги в злощастно известния „Клуб 27“.

В главната роля ще влезе актрисата Мариса Абела, която предизвика известно недоволство при изтичането на първите папарашки снимки на актрисата в ролята. Кадрите, показващи Уайнхаус в очевидно тежък период, предизвикаха подозрения, че продукцията ще експлоатира алкохолната зависимост на певицата по сензационен начин. Отделно се коментираше и липсата на прилика между Абела и Уайнхаус.

„Не пиша музика, за да бъда известна – казва Уайнхаус в трейлъра. – Пиша песни, защото не знам какво бих правила иначе.“

В образа на съпруга на Уайнхаус Блейк Фийлдър-Сивил ще влезе Джак О‘Конъл. Еди Марсан ще се въплъти в образа на бащата на певицата Мич Уайнхаус, Джулиет Коуън ще бъде майката Джанис Уайнхаус-Колинс, Лесли Манвил е бабата Синтия Уайнхаус.

„Back to Black“ е първият художествен биографичен филм за Уайнхаус, отбелязва „Варайъти“. След смъртта на певицата през 2011 година, предизвикана от алкохолно натравяне, следват множество документални продукции, включително „Ейми“, който през 2015 г. спечели „Оскар“ в категорията си.

Въпреки първоначалните негативни коментари в социалните мрежи, „Back to Black“ се ползва с подкрепата на „Amy Winehouse Estate“, които управляват музикалното наследство на певицата. Проектът се осъществява под шапката на „Фокус Фийчърс“.

Премиерата е насрочена за 10 май.

Източник: http://ploshtadslaveikov.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини