От х:

Днес в x:

Чуйте The Ballad of Darren - новия албум на Blur

Излезе The Ballad of Darren - деветият студиен албум на английската рок група Blur. 

Това е първият албум на Blur след The Magic Whip (2015), най-краткият албум на групата и първият с времетраене под 50 минути. И за първи път от 2003 г. не включва дългогодишния продуцент Стивън Стрийт.

Албумът е продуциран от Джеймс Форд в Studio 13 в Лондон и Девън.

Обложката на албума е снимка от 2004 г. на мъж, плуващ сам във външния басейн в Гурок, Шотландия, направена от Мартин Пар. "Има доста неща в тази снимка, които са за преодоляването на някаква физическа ситуация. Има нещо в безопасността на това басейнче, което може да стане тревожно грубо, което се случва, и има истории за това място, където този човек ще слезе и ще тренира и ще има акули, изхвърлени от морето", казва Дейв Раунтри.

Заглавието на албума е препратка към Дарън "Смоги" Еванс, бивш бодигард на групата, който в момента работи за фронтмена Деймън Албърн. Албърн казва: "Дарън е много хора. Това е директно един човек. [...] Има снимка на Дарън в албума. Не на предната корица. Щеше да бъде, но след това я сложихме на вътрешната част, защото това не е видът внимание, което Дарън би искал".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини