От х:

Днес в x:

Напълно здрави след коронавирус в Хасковоско - 1857 души

38 нови положителни случая на коронавирусна инфекция са регистрирани за последното денонощие на територията на хасковска област. Двама са починали. Трима са  вече здрави, съобщават от Областния оперативен щаб.

Според разпределението по общини на новозаразените лица Хасковска отново е с най-много- 23-ма души. В Димитровград са  7, в Харманли и Любимец -по двама, в Свиленград новите случаи са три, един е позитивен в  Симеоновград.

През изминалото денонощие са починали: жена на 72 години от община Ивайловград, диагностицирана на 23 декември, с диабет и сърдечно заболяване; жена на 68 години от община Хасково, диагностицирана на 2 декември, с диабет и сърдечно заболяване.

От РЗИ-Хасково са взели 140 контролни проби на потребители и персонал с отрицателни проби и изтичаща карантина от Дома за стари хора "Кенана"- Хасково. 22 от тях са отчели положителен резултат - 4 на персонал и 18 на потребители, а 118 са отрицателни.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 3828. 

Общо хоспитализираните лица с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 157.

В МБАЛ-Хасково са настанени - 47. В МБАЛ-Димитровград са настанени - 16 души. В МБАЛ-Харманли са настанени - 22. В МБАЛ-Свиленград са настанени - 31. В Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково са настанени - 18. В МБАЛ-Хигия са настанени – 3.

В лечебни заведения извън областта се лекуват - 20.

На домашно лечение са 1605 души, починали са 209 и напълно излекувани - 1857 души.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Прекаралите Корона вирус в Хасково са поне 15 хиля... Виж коментара
    • Мила Сестра Християнко ,
      Иди днес на светлия ден и прегърни
      по Християнски всички "уж болни" от Корана вирус в Окръжна Болница
    • До
      До Курчо от Д-Р Стефанов
      8 -9
      09:59, 25 дек 2020
      Ще иде,какво мислиш,че ще стане!Знаеш ли колко хора го прекараха на крак,още преди да стане ясно,че се казва Коронавирус,Ковид 19.Никой не ти казва,че няма такъв вирус.Просто никой не е умрял точно от тоя вирус,защото това си е един вид грип.С малко по неприятни симптоми от обикновения.Другото е търчи та лъжи.Колко специалисти да ви го кажат.
    • Ку
      Курчо до Д-р Стефанов
      2 -3
      10:12, 25 дек 2020
      Викам ти Докторе ,
      щото се преставяш за такъв ,
      Ама като ти гледам Докторлъка да ти ххххх ДоктораТ....
      :)))
      ти си от тия ниско-чели дето си леят куршум против вируса :))
    • Д-
      Д-Р
      4 -1
      10:18, 25 дек 2020
      Така е.Колкото ти си Курчо,толкова и аз съм доктор Стефанов.Ама не съм ниско-чел,и не си лея куршум.А дори и да бях ниско-чел,това не е минус.Челото не те прави умен или тъп.Високото чело ако беше гарант за умност,Сузанита щеше да е професор :) :) :)
    • Ле
      Лекар
      4 -5
      13:28, 25 дек 2020
      Пишете за неща от които не разбирате.Щом сте толкова смела Екатерина при нас в МБАЛ Хасково да помагате.
    • Да
      Да
      5 -5
      14:07, 25 дек 2020
      Ей хуйчо тъпо копеле си и тъпо ще си останеш.Стига с тия опорки иди в болницата да видиш.Ша ида ма нема да ме пуснат и миналата година по туй време инфекция пак беше пълна с болни ма никой не им викаше номер 19 виждам че искаш да участваш в цирка ма не пречи на хората да имат собствено мнение не им налагай своето.А и не забравяй от 27 почва боцкането по задника мини се боцни белким ти дойде акъла.И още нещо от всички зомбове като теб дето се напъват никой няма да се боцне.Само се напъват .Казах който разбрал разбрал .Сега беж пред телевизора да не изтървеш нещо
Последни новини