От х:

Днес в x:

22 °C

В навечерието на старта на учебната година свободни места за учители и зам.-директори

В навечерието на старта на новата учебна година в региона на Хасково има свободни места за преподаватели и директори.

Според седмичната справка на местната служба по заетостта вакантни са позициите за двама-заместник директори. Едната е обявена за помощник на директора по учебната дейност, като предимството е за кандидати с образование по информационни технологии. За другото място се търси заместник- директор по административно-стопанска дейност.

Шест са свободните места за учители: по компютърни технологии и приложно програмиране,  по българки език и литература и чужд език, по география и икономика, по английски език, както и за учител в начален етап  и преподавател в прогимназиален етап в целодневна  организация на учебния ден. Има и една свободна позиция за възпитател в ученическо общежитие по специалността.

Сред интересните и по-рядко търсени професии, които са обявени е тази на градинаря. Търсят се двама.

Ресторантьорите и хотелиерите също набират персонал на различни позиции-от камериерки, пред бармани и готвачи, до барбекюристи.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (24)

 • 1
  За
  Защо
  20 -1
  09:32, 16 авг 2020
  Не се споменават в кои училища се търсят зам.директори, от у-ще "В. Левски" зам.директорка напусна, знаете ли защо?
 • 2
  Въ
  Възрожденец от ГРОБ/ДПС
  9 -4
  10:00, 16 авг 2020
  Предлагам
  нашите попове и ходжи които
  шефа Боци Маймуната и Брат му Джолан бей купиха с по 1 учителска заплата
  за преподаватели и директори по всички дисциплини
  .....
  Щом си поп или ходжа разбираш цялата вселена и
  караш н анародна издръжка Ауди последен модел с номер РВ 3737 КС като кардинал Ники Ролекса
  https://www.mediapool.bg/dokoga-news311066.html
 • 3
  Го
  Господ
  13 -3
  10:51, 16 авг 2020
  Чада мои, това не е лампа на автомобила, това е ореол, но вие не сте разбрали, скоро и директорите на учебните заведения ще са с такъв, да се отличават от тълпата, защото всички са подчинени на светците! Алилуя!
 • 4
  Ай
  айай
  17 -5
  11:24, 16 авг 2020
  Учителите станаха повече от учениците.
 • 5
  Ин
  инф
  25 -3
  11:43, 16 авг 2020
  Слушам оня ден и се чудя - за смях ли е или за сълзи ли е? Говорят си две госпожи за директорката на Левски - ми тя тая е напълно побъркана. Ако е истина - не може такава жена да е директор на училище. Тя щом на подчинените си крещи, заяжда се и ги тормози - какво ли е отношението към децата! Казвала им какво да обличат, как да се движат - с бързи темпове, заяждала се какво говорят? Миналата година гледам униформи въведоха в Левски, имам позната, която казва че родителите се обработват в това училище за много неща! Всичко трябва да се случва както поиска директорката - никой не може да предложи нещо друго или да не е съгласен! Децата бавно се вкарват в един калъп - става по зле и от социализма. Хора, които не стават за нещо управляват училища!
  • Ро
   Родител
   1 -2
   16:36, 17 авг 2020
   Ами много е просто взимаш си детето и го местиш в друго училище. Винаги има свободни места в Рилски или в някое друго училище.
 • 6
  Не
  Не е вярно
  27 -1
  12:39, 16 авг 2020
  Всички места са заети, просто са обявени проформа, не вярвайте! Отдавна знаят кои са назначените! Това са кьорфишеци!
  • На
   Наистина
   20 -1
   15:19, 16 авг 2020
   До болка верен,точен и истински коментар.Към кьорфишека добавям и гьонсуратлъка на някакво съчинено и измислено интервю
  • Ха
   Хасковлия
   1 -1
   16:39, 17 авг 2020
   Да, някоя простовата без задръжки и с връзки с директорката защо да не я назначат. Проверка на кандидатите и квалификациите, които имат и чак тогава да се назначават. Стига вече с простотия. Затънаха до шия и без това.
 • 7
  Со
  Софи МаринОва
  13 -1
  13:25, 16 авг 2020
  Някое училище търси ли учител по музика? Мога и без заплата, просто ей така , за кеф и повече известност?!
 • 8
  Ла
  Лалов
  13 -1
  15:09, 16 авг 2020
  В *********** търсят зам.директор.
  • да даде някой да
   разтури бардака ...
   Той затова взе и Тодорка - бившата на ПМГ за Мадам :))
   ....
 • 9
  ©
  ©
  11 -1
  16:05, 16 авг 2020
  Един месец до началото на учебната година навечерие ли му казвате ?
 • 10
  Ма
  Малии
  14 -2
  17:15, 16 авг 2020
  Ма вие тая ненормалната Бостандийка още ли я търпите в това училище. Една подписка и шут в **** като от предишното училище!
 • 11
  Да
  Да знаете
  15 -3
  17:32, 16 авг 2020
  Всички сигнали срещу тая МРЪСНИЦА се прикриват и потулват! Има много пари това злобно същество! Болно е на тема първенство и ненормално на тема рейтинг. Така лъже, така манипулира - такива интриги, такива кроежи, такива неща си измисля - само и само да накара някой да прави каквото тя иска, да се работи толкова бързо колкото тя си представя! Настройва хората едни срещу други, дори срещу експертите в РУО! Всички за нея са марионетки - да подреди всеки момент, всяка дума в хорските усти, всяка мисъл - БОЛНО на тема ВЛАСТ и УПРАВЛЕНИЕ, на тема свършена работа! Двулична и отмъстителна! Няма втора с такъв мръсен характер!
  • Гл
   ГЛАС
   7 -1
   20:10, 16 авг 2020
   И това е директор на институция?!Явно разчита на страха,но не знае,че той е до време.После идва гневът,а след него и...всичко останало.А като учител по предмет има ли класирани деца на състезания,олимпиади и други?
 • 12
  Та
  Така е и в къщи
  13 -1
  17:51, 16 авг 2020
  Тая ОПРАВНАТА е така и в къщи - командва и нарежда на всички! Затова мъжа и бяга от нея. И зетя и той! Горко му на тоя заврян зет! Пък щерката нищо не може сама без мама да направи! Страшно нещо е навика да се разпореждаш. Пък особено, без да ти искат мнението и помощта! Ама то тва и е проблема на ОПРАВНАТА - СПЕЦИАЛИСТ Е ПО ВСИЧКО, освен по култура и социални умения!
  • Въ
   ВЪПРОС
   7 0
   21:05, 16 авг 2020
   Като е специалист,да излезе и да каже какви резултати има по предмета,който преподава,особено ако е конкурсен? А по повод бягащия мъж...мъжете знаят защо.Да продължи човекът да бяга.
 • 13
  Ко
  Коя
  7 -3
  17:57, 16 авг 2020
  Хора коя е тая , че и аз се възмущавам, поне малко позскажете
 • 14
  На
  На Левски
  9 0
  19:54, 16 авг 2020
  За нея ли става въпрос? Ако е тя , много жалко, пък и не и е за първи път май?!
 • 15
  Та
  Тая
  9 -1
  21:26, 16 авг 2020
  А бе, тая била много опасна бе хора, я гледай ти! Кой потулва проблемите и в РУО, един, двама, другите къде са, няма ли министър, как си позволява подобен род безпардонно отношение?! В къщи да прави каквото си иска ако иска с брадвата на кръста да се разхожда! Откачалка!
 • 16
  Му
  Мутра
  9 -1
  21:40, 16 авг 2020
  И аз това питам - как може една мутреса да управлява училище! Да ходи да си гледай нивите, да си управлява шофьорите и да се разпорежда в палата си! Остай хората на мира ма жено, пардон Яге! Съсипано е това училище - кой ли куц, сакат и сляп не се назначи! Заекващи липсват и такива без глави. Иначе некадърнички се напълни, мъже и женички се напълни, магистралчички тоже! Сега освен да се заеме да строи и магистрали като *******. Те и без това са си лика прилика - Аз...Аз...Аз... Подобно интелектуално ниво /нула/, чалга, пошлост, закани, тупане в гърдите и напълно тоталитарно управление - дали ще училище или държава - резултата е един - ТИРАНИЯ!
 • 17
  Ал
  Алинов
  3 0
  14:24, 17 авг 2020
  Вън на зам.директора от ***********.
 • 18
  Гр
  Гражданин
  2 0
  16:45, 17 авг 2020
  Аз пък питам до кога е срока за подаване на документи за зам.директори , в кои училища и защо не е обявено в РУО. Колко години стаж е необходим и какви други квалификации са нужни. Стига вече под масата са назначавали парашутисти тези директори. Има много квалифицирани учители, които си търсят работа. Това РУО да вземе да проверява и директорите и кандидатите и нека който е кадърен да работи.

Хороскоп за 21.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
21 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
21 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
21 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
21 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
21 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
21 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
21 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
21 сеп 2020
Последни новини