От х:

Днес в x:

14 °C

338 потвърдени случаи на коронавирус, 8 починали

338 са общо потвърдените случаи на коронавирус COVID-19 в България към момента, от които 8 са починали. Излекуваните пациенти са 11.

Рано тази сутрин е починала 53-годишната жена в болницата в Благоевград, дъщеря на починалата вчера пациентка.

7 са новите положителни проби от снощи. Те са установени в Пловдив - 3 случая, Варна - 1 случай, Кърджали - 1 случай, Смолян - 1 случай и един в Сливен.

"Предстоят ни най-тежките времена", предупреди още Мутафчийски по телефона за bTV. Той отново призова хората да проявят зрялост и да се придържат към своята вяра и от вкъщи.

Въпросът за отхлабването на мерките не е актуален и състоятелен в момента, посочи генералът: Много е вероятно да ни предстои най-черният Великден.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Об
    ОБЩОЕВРОПЕЙСКО РЕШЕНИЕ
    8 -2
    10:44, 29 мар 2020
    Франция си поръча на Китай 1 милиард маски. Ние чакаме общоевропейско решение. Сега не можем и да поръчаме щото заводите са препълнени с поръчки. Ей това е гейропа. Кенефа в който се навряхме
    • ÷
      ÷
      2 -2
      14:53, 29 мар 2020
      Свободен си да се преместиш в гейска русия.
  • 2
    Ва
    Васил
    6 -1
    11:59, 29 мар 2020
    Ето, какво аз разбрах и ако бъркам, моля, поправете ме.
    Ако, не дай си Боже, човек има някаква друга болест днес, трябва наистина да извади големи топки и да си трае, като американска разведка на плажа в Залива на прасетата. Щото, пичове, явно не върви да умреш от рак по време на коронавирус!
    Първо, би направило лошо впечатление на съседите и предизвикало крайно презрение дори у най-близките ти, които няма да се въздържат от коментар – ейййй, начи, тоя Васил бе! Голяма гад! Сега ли точно намери да умре?! Не можа ли да изчака нормално до октомври – един прекрасен месец за СПА процедури на небето. Заради един негов тъп инсулт, сега, ще трябва да се червим пред Щаба!
    И второ, не знам как е при вас, но не може цял един живот ТИ да си живял по разкошните правила на кандидат – диабетика, а накрая некви книжни плъхове да те пишат в графата – „коронавирус“.
    Така че, драги, стегайте се, и ако имате планове да умирате през следващите 3 месеца, от някоя от другите 1 милиард болести, сори, автобусът вече не върви! Не се разстройвайте, разбира се, а приемете всичко това като своеобразен приятен небесен комплимент, некъв тип мега хепи аур, печалба от тотото, пръстена на Арабела, ай май Ковачки ми е чичо, или някаква друга подобна радостна вест.
    Смъртта от други заболявания – се забранява!
    Разбира се за тези, които настояват да умрат сега, веднага, правителството е организирало работещ бел коридор. Без аутопсии, без тинтириминтири, попълваш една Декларация, че си съгласен да умреш от коронавирус, ей сега, на мига, взимаш си бординг паса и директно отлиташ при Свети Петър.
    Или с други думи. Може ли да умрем, господин генерал? Не, не може да умирате! Други тъпи въпроси???
  • 3
    Ко
    Кольо
    4 -1
    12:10, 29 мар 2020
    Вече 3 месеца никой не изнася данни и никой даже не споменава за заболели от познатите ни до сега грипни вируси !!! Сякаш изведнъж тези вируси изчезнаха и остана само един шотлан….опс….ковид-19 … ама и мисирките не смеят да попитат, даже тези дето се представят че не са мисирки ….и те не смеят …ляба пазят …… как така няма да има заболели от тези травиални вируси дето ни мъчат всяка година ..нали само преди месец имаше грипни ваканции и епидемии от тях …къде изчезнаха ……май се претопиха във новия вирус …. Дали въобще в българия има заразени с ковид-19 ?!?!?!?!?!?! Или всички и всичко му се приписва на него …тия дето си фантазират че манипулациите на обществото ще останат в тайна са критично побъркани …всичко съвсем скоро ще стане явно и тогава ще има лавина ….
Последни новини