От х:

Днес в x:

Стоманени мерки за сигурност заради мача "Арда"-"Ботев", включва се и жандармерия

Създава се временна организация на движение в Кърджали на 13 юли /събота/ 2019 г. Промените ще действат в интервала от 17 часа до 21 часа и са във връзка с футболната среща между отборите на „Арда 1924“ и „Ботев“-Пловдив, която ще се състои от 18,30 часа на „Арена Кърджали“. Ще бъде ограничено и временно спирано движението по бул.“Беломорски“ от кръстовището с бул.“Тракия“ /до болницата/ и кръстовището с ул.“Булаир“ /до Съдебната палата/. Движението на моторни превозни средства ще бъде пренасочвано по улиците „Сан Стефано“ и „Екзарх Йосиф“. От Пътна полиция призовава водачите, които са паркирали автомобилите си по тези улици, да ги преместят, за да не се създават задръствания с оглед временната организация на движение.

В същия интервал от 17 часа до 21 часа ще бъде ограничено и временно спирано движението по ул.“Мадара“ /покрай парк „Простор“, по пътя към село Сипей/. Служители на Пътна полиция ще придружават автомобилите, които пристигат за срещата - от КПП „Чилик“ до местата, определени за паркиране.

Полицията призовава гражданите и гостите на Кърджали да избягват движението в района на парк „Простор“, където ще има буферна зона за сигурност.

Сили на ОД на МВР-Кърджали и Зоналното жандармерийско управление ще се грижат за охраната на обществения ред и пътната безопасност преди, по време и след приключване на футболната среща. При забелязани нарушения гражданите да подават незабавно сигнали на тел.112.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини