От х:

Днес в x:

„Игра на тронове” плагиатствал от индийски сериал?

Сериалът „Игра на тронове“ (Game of Thrones) е уличен в плагиатство на сцена от индийски телевизионен сериал. Зрители са посочили прилики с продукция, която разказва за приключенията на Аладин. В Инстаграм е публикувано съответното видео.

В третата серия на осми сезон на "Игра на тронове" Аря Старк убива краля на нощта, водача на армията на Белите бродници. В сцената героинята с кама в ръка неочаквано скача върху него, но той успява да я хване за шията. Аря задъхано се опитва да промени изхода на стълкновението. В резултат на това, тя ловко хвърля оръжието от драконово стъкло в другата си ръка и го забива в тялото на злодея.
 
Фенове на сериала обаче са открили прилики с работата на индийски режисьори. След гледането на видеото, много хора са се съгласили, че сцените от поредицата за Аладин и „Играта на тронове“ са много сходни.

Героят убива скелет с нож. Струва ми се, че тук е нарушено авторското право“, пишат някои от тях.
 
Сериалът за Аладин се появява в средата на 2018 г. По същото време се снима и последният епизод на "Игра на тронове". Точната дата на заснемане не е обявена, тъй като детайлите за създаването на сериала са класифицирани, припомня БГНЕС.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини