От х:

Днес в x:

„Театър, обичам те!“ с благотворителна кауза за млади таланти

    В рамките на театралния фестивал в Хасково „Театър, обичам те!“ от снощи тече и благотворителна мисия. На входа на театъра се разпродават тениски с логото на тазгодишното издание. Събраните средства организаторите ще дарят на детската школа по рисуване в Младежкия център за закупуване на материали за младите художници.

    Във втората вечер на театралния фестивал, който през тази година върви за 14-ти път, зрителите в залата отново бяха на крака. Силни аплодисменти получиха актьорите от Столичен куклен театър за мюзикъла „Авеню Q“.

    Камен Асенов, Венцислава Асенова, Цветелин Павлов, Лилия Гелева, Павлета Семова, Мила Люцканова, Георги Георгиев – Антика и Рафи Бохосян дадоха емоции на публиката и получиха от нея горещи аплодисменти.

    След жегата в театъра, публиката остана на музикална вълна и пред него. На откритата сцена свириха асеновградската банда Plastic Bo, а след тях Rock'n'Roll Train, които направиха AC/DC трибют.

    Тази вечер в театъра фестивалът продължава с постановката „ Лъжата“, продукция на ДТ “А. Будевска”- Бургас и ПК “Вива Арте”.

    На откритата сцена в съпътстващата фестивала музикална програма са Явката ДЛГ & MADMATIC, Dim4ou, и черешката на тортата- СкандаУ .


     

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини