От х:

Днес в x:

Киану Рийвс в следващия Марвел хит с Анджелина Джоли

Супергероите на Марвел ще се обогатят с още една звезда. Според неофициална информация Киану Рийвс преговаря с роля в бъдещия хит „The Eternals“. Мистериозният проект ще е част от фаза 4 в кино вселената на Марвел и за момента в него са потвърдени за участие Анджелина Джоли, Кумал Нанджиани, Ма Донг-сеок и Ричард Мадън.

„Спайдър-мен: Далече от дома“ ще е последния филм от фаза 3 сред хитовете на Марвел. Смята се, че „The Eternals“ и самостоятелният филм за Черната вдовица, чийто снимки както вече съобщихме започнаха в Норвегия, ще поставят началото на фаза 4 през следващата година.

Все още не е ясно каква ще е ролята на Рийвс в новия филм. Марвел отдавна си бяха набелязали да работят със звездата от „Матрицата“. Актьорът трябваше да играе ролята на Йон-Рог в „Капитан Марвел“, но заради проточилите се снимки на „Джон Уик 3“ той бе заменен с Джуд Лоу.

Рийвс е сред новите попълнения в „Играта на играчките: Пътешествието“ и така се превърна в любимец и на „Дисни“. И тъй като те вече са собственици на „Фокс“ така може би той ще има възможност да играе друг супергерой. В предишни интервюта Рийвс изяви желание да играе Върколака. Може би това в крайна сметка ще се случи.

Идеята да видим Рийвс и Джоли заедно на екрана определено си струва, независимо какъв ще е филма. Надяваме се скоро да получим официално потвърждение за това.  
 

Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини