От х:

Днес в x:

Хасковлии: Вода се лее в "Орфей", разкалва пространството пред блок

  За теч на вода пред блок 28 в хасковския квартал "Орфей" сигнализираха читатели на Haskovo.net. Според живеещите в блока аварията е от две-три седмици.

  "Водата се лее по асфалта пред блока, всичко е в кал и няма откъде да се минава. В случая това е загуба на питейна вода", коментираха живеещите в квартала.

  В района тече облагородяване на междублоковото пространство, изпълнявано от частна фирма по договор с община Хасково. "В проекта е включена подмяна на водопроводната мрежа и аварията се намира в новоподменения участък. Тъй като обектът не е издаден на възложителя - община Хасково и ангажимент за отстраняване на повредата има фирмата-изпълнител", казаха от ВиК-Хасково.

  "От частното дружество разкопаха участъка в края на миналата седмица, но повредата така и не бе открита и отстранена", казаха от водното дружество.

  От община Хасково заявиха, че ще направят проверка с цел отстраняване на проблема.

  По-късно от кметството заявиха, че аварията е на ВиК-Хасково според ръководителя на проекта за реконструкция и уточниха, че тази част отдавна е приключена и приета от ВиК-Хасково.

  Управителят на ВиК-Хасково инж. Тодор Марков беше категоричен, че строителният обект няма издаден "акт 16" и не е въведен в експлоатация.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (6)

  • 1
   Ри
   риос
   6 -4
   14:28, 7 юни 2019
   Ама този нагарков още ли е директор ????
  • 2
   Оо
   ооо
   9 0
   15:07, 7 юни 2019
   Ама нека се лее, а ние ще плащаме...луда работа!
  • 3
   Ви
   ВиК
   14 -2
   15:34, 7 юни 2019
   Ами то в дружеството няма кой да прави аварите. Освен Марков да прати двете секретари. Ама те пък имат много работа.
   • Ня
    Някой
    7 -3
    19:11, 7 юни 2019
    Да пратят Мария Петрова заедно с Васко-бемката които са много близки. Те ще оправят нещата....
  • 4
   Ха
   Хасковлийка
   10 0
   15:43, 7 юни 2019
   И на ул.„Захари Стоянов”, в Каменни, си тече, ама на кой му пука?! Дойдоха в сряда, копнаха,засипаха дупката и си оставиха теча, дали и кога ще дойдат, никой не знае? Може би чакат водата да си направи едни хууубави тунелчета под асфалта и да го разруши. Най-смешното беше, че багера си копае, а отстрани четирима работника го съзерцават и се почесват, та толкова се измориха от гледане, че за шест часа почиваха пет-шест пъти
  • 5
   Го
   Гошо
   9 -3
   16:46, 7 юни 2019
   Ни моа ва разбера,га няма вода ривети
   Га има пак ривети?

  Видеа по темата

  Хороскоп за 16.09.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В движение и работа ще премине деня за повечето от вас. Прекалената ви активност може да ви създаде проблеми, бъдете внимателни с онези, които не споделят идеите ви. Спазвайте добрия тон и не се поддавайте на провокации, така ще запазите спокойствието и работоспособността си.
  16.09.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес не разчитайте на случайността, а действайте. Постарайте се сами да потърсите решение на въпросите, които ви интересуват, и едва тогава прибягвайте до помощ от другите. Откриват ви се възможности, които не бива да пренебрегвате. Успешни ще са пътуванията ви, но внимавайте с изправността на автомобила си, ако шофирате.
  16.09.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Отнесете се с разбиране към проблемите на хората от обкръжението си и не злоупотребявайте с търпението им. На работното място ще се появят нови изисквания, с които ще трябва да се съобразявате. Няма да ви е лесно, но предвид уменията ви, ще се справите. В края на деня потърсете подходящи начини за разпускане.
  16.09.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Търсещите промяната ще започнат на чисто в професионалната сфера и това ще осмисли живота им. Промени се предвиждат и в личните ви взаимоотношения. Загатната до сега връзка ще премине в друга фаза, за едни напред, за други, означаваща край. Не бъдете в нищо прибързани. Внимателно обмисляйте възможностите си.
  16.09.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес ще осмислите много от нещата, които ви предстоят и ще се опитате да намерите най-доброто решение на решаващ въпрос. Не бъдете предубедени към определени подходи, а се опитайте да сте отворени към всяко едно нещо, което може да ви е от полза. Въпрос, касаещ личния ви живот не търпи отлагане, затова ще трябва да отнемете от работното си време.
  16.09.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Новости от интимен характер ще разнообразят деня ви. За някои те ще са свързани с появата на нова личност, а за други с обяснения и не дотам желани емоции. Във всички случаи ще се съобразявате повече със себе си и по-малко с околните. Следвайте целите си и ще останете доволни от свършеното.
  16.09.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Очертават се успешни ходове, а вие отдавна давате заявка за тях. Ще ви се предложи възможност, която, ако добре използвате , резултатите ще ви радват. Подкрепата на близките ще ви стимулира към действие. За някои се очертава вълнуващ разговор с човек, към когото не сте безразлични.
  16.09.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Денят се очертава като особено ползотворен за повечето от представителите на зодията. Днес кипите от енергия и хъс за работа. Справяте се чудесно с професионалните си задължения и имате голям успех в контактите си с делови съмишленици. От голямо значение ще се окаже способността ви да мислите бързо.
  16.09.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Бъде практични и не лишавайте околните от възможността да се включат в работата ви. Денят предразполага към споделеност във всичко. Дистанцирането ще ви направи тъжни. По-малко говорете и никакъв случай за неща, които не мислите. В противен случай ще си навлечете неприятности.
  16.09.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ще работите за собствените за интересите си, без да се съобразявате с околните. Постигнатото може и да ви удовлетвори, но дали няма да нараните някого с поведението си. Ако това ви интересува, станете по-дискретни и учтиви в отношенията си. Пазете се да не попаднете на по-хитри от вас хора.
  16.09.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Без да губите настроение, ще се включите в събитията на деня. Срещите ще ви носят добра перспектива за бизнеса ви, но разбира се, ако покажете активността си. Бъдете добри и не губете мярката в общуването, като не се поддавате и на ласкателства. Бъдете себе си и няма да ви липсват хубави емоции.
  16.09.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Очевидно доброто ви настроение е заразително. Съсредоточената ви работа върху нещо, което според вас е печелившо, дава резултати. Останете верни на себе си и не пропускайте да споделите вълненията си с близък човек. Бъдете повече време с партньора си, дори това да ви струва усилия. Сега е момента.
  16.09.2019
  Последни новини