От х:

Днес в x:

Тръмп нарече Меган Маркъл „гадна“, после се отметна (видео)

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл искала да вземе принца си и бебето в САЩ, написа британският „Дейли експрес“. 

Меган планира да премести семейството си в Съединените щати, за да се върне в семейството си и да излезе от сянката на принц Уилям и Кейт, херцогиня на Кеймбридж, според Роб Шутер, коментатор на кралската фамилия.

Той цитира кралски източници, които твърдят, че херцогинята на Съсекс не е „щастлива да бъде на второ място“.

„Меган Маркъл напуска Великобритания с принца и бебето си. Меган Маркъл отказва да се премести в Африка, тя иска да отиде в САЩ."

Докато са във Великобритания Меган ще остане завинаги в сянката на принц Уилям и Кейт Мидълтън, цитира изданието.

„Определено Маркъл не иска да играе второстепенна роля в новата си родина“.

Меган не се срещна с Тръмп при визитата му на Острова и остана да се грижи за бебе Арчи. Според официалния график на лидера на свободния свят, той не е имал личен контакт с херцогинята на Съсекс. Естествено, отсъствието на кралската рок звезда повдигна въпроса защо тя ще пропусне такава рядка възможност да се срещне с президента на Съединените щати.

Сега Меган Маркъл може да е официално аполитична, но преди да се обвърже с принц Хари, тя не криеше убежденията си, включително идеята, че тогавашният кандидат за президент Доналд Тръмп не проявява изключително уважение към жените. Според ABC News, през 2016 г. Маркъл описва Тръмп като „разединяващ“ и „жесток“ и заплашва да се премести в Канада, ако той бъде избран. 

Е, и сега президентът някак си успя да предизвика някои проблеми с херцогинята. Миналата седмица по време на интервю за The Sun, Тръмп е запитан за пренебрежителните забележки на бившата актриса. В отговор той казва: „Не знаех, че тя е гадна“. Сега президентът сe опитва да отрече думите си към кралската фамилия – първо като ги нарича „фалшива новина“ в Twitter, и след това в интервю с Пиърс Морган.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ni
    niko_789
    2 0
    20:50, 6 юни 2019
    Лидерът на свободния свят ли? Че кой е той?????
  • 2
    Ст
    Стара чанта
    0 0
    19:09, 16 фев 2020
    Малоумният бозав примат пак се изхвърли ... неподготвен ! Колко ТЪП трябва да си , за да приказваш, пишеш и вършиш всичките тези глупости ?

Случаен виц

Последни новини