От х:

Днес в x:

Дженифър Лопес показва отлична форма във фитнеса

Дженифър Лопез отново показа резултати от постоянните си тренировки. Певицата скоро ще започне своето турне и затова прекарва доста време в залата. В събота 49-годишната певица сподели снимки и видео в Инстаграм, на които се вижда прогресът от упражненията. „Тренировка преди репетиция. Почти е време за турне.“, написа тя. 

Певицата успява да съчетава времето във фитнеса с репетициите за турнето. То ще обиколи Северна Америка с 31 концерта в Канада и САЩ. След това Джей Ло заминава отвъд океана за международно турне. Подготовката на сценичния ѝ гардероб е също толкова интензивна, колкото и фитнеса на латино дивата. Как Джей Ло и екипът ѝ се справят с визията, можете да видите във второто видео.

Това не е първият път, когато Джей Ло събира погледите в социалните мрежи. През март тя отново публикува снимка в бански костюм, доказвайки, че възрастта няма значение. Оказа се, че кадърът е от снимачната площадка на филма „Мошенички“, в който участват още Карди Би, Констанса Ву и Джулия Стайлс.

Като стана дума за формите на Джей Ло - всичките са на разположение за обстойно разглеждане в новото и видео. Парчето е танцувално, ако не щете да гледате, ама едва ли.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини