От х:

Днес в x:

11 °C

Това, което видите първо, ще ви разкрие всичко

Внимателно разгледайте картината и определете за себе си това, което виждате в нея.

Ако виждате на картината корени , вие сте интроверт. Винаги критикувате спокойно и безпристрастно. За вас това са конструктивни коментари, съвети, които могат да бъдат взети под внимание, за да се подобрите.

Ако някой се опита да ви нарани несправедливо,  няма да успее, защото дори не забелязвате такива неща

Вашият живот е дисциплиниран и организиран. Опитвате се да живеете хармонично, спазвайки ежедневието и следвайки плановете. Развивате волята си и моралните принципи. Получавате това, което искате, освен ако не продължите напред.

Външно приличате на скромнa личност. И всичко това, защото оценявате всички житейски ситуации от позицията на здрав ум.

Ако виждате дървета, тогава сте екстроверт. Вие сте много искрени с другите и във взаимоотношения, верни и лоялни. В замяна чакате същото. В общуването си сте достатъчно учтиво, но никога няма да си позволите някой да ви се качи на главата.

Очаквате много от хората, защото сте взискателни. За да спечели някой доверието ви понякога трябва да се бори доста усърдно

Ако виждате устни, тогава вие знаете как да преодолеете трудностите на живота, но все пак се опитвайте да ги избягвате.

Вие действате разумно, но като човек сте много наивен. Всичко това, защото прекалено и сляпо се доверявате на хората. Опитвате се да видите само доброто в тях.

Този, който ви смята за слаб, греши. Просто вие сте много мил. А добротата не е слабост. Това е ваше качество. Винаги могат да ви поискат помощ и съвет. Вашите приятели знаят за това и го оценят.

Източник: http://www.zajenata.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини