От х:

Днес в x:

Юристът Пламен Лечев оглави "Напоителни системи" в Хасково

Юристът Пламен Лечев е новият шеф на "Напоителни системи" в Хасково. Той е назначен в началото началото на седмицата като управител на държавната служба с договор за възлагане на управление. Решението за това е минало през Съвета на диреторите на "Напоителни системи" и е обявено в Търговския регистър, уточни юристът. Той поясни, че по закон договорът му е за 3-годишен мандат, но има възможност да бъде прекратен предсрочно.

Лечев заема мястото на доскорошния управител Георги Латев, който почина внезапно на 2 май.

Лечев бе шеф на правния отдел в община Хасково, откъдето беше освободен през юни 2018 година със заповед на кмета Добри Беливанов. Юристът обаче обжалва, защото настоява, че е бил освободен неправомерно. С решение на Административния съд в Хасково заповедта на градоначалника бе отменена. Делото на втора инстанция - Върховния административен съд, която се явява и последна, е насрочено за януари 2020 година. Едва след окончателно решение ще стане ясно дали Лечев ще има възможност да се върне в местната администрация.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (19)

  • 1
    На
    Наглец
    41 -5
    10:19, 16 май 2019
    Отвратително момченце ! Лечев,който си качваше краката на бюрото през работно време.Гнусен лигльо!! !Относно външните юристи-такива се явяват и на дела,защото наличните юристи не могат да защитят интересите на Общината.
    • От
      отврат
      13 -1
      16:27, 16 май 2019
      Намериха му място на тоя гербаджиски лигльо. Работа-без работа ще е за него. И масажистката Мегчето да си вземе -екс мис Хасково, дето търчеше да му взема банички и дюнери докато двамката работеха в общината. Цял ден нагъваше тоя човек и го масажираше горкото момиче. Как веднъж не застана сериозно както ми приляга на професията- юрист?! Съдил бил общината за уволнението, нека то това му е работата уж на тоя да съди, ама да си помисли дали всичко му е чисто докато беше юрист на МБАЛ . Не случайно доктор Близнаков не се разбираше с него, щото го мързи да гледа пък доктора такива не ги понася.
    • Ко
      Колега но не съвсем
      3 -1
      20:16, 16 май 2019
      Тоя н********к Пламен Лечев , не може да си намери работа ако някой не умре.Голям кадър, голям !
      "Лечев заема мястото на доскорошният управител Георги Латев, който почина внезапно на 2 май."
  • 2
    Ял
    Ялов е мами
    39 -5
    10:29, 16 май 2019
    С назначаването на Гербера Пламен Лечев като шеф на напоителни системи можем да очакваме това което направи Георги Харизанов с Напоителни системи. А именно да изрови и да разпродаде всички тръби. След това да изнудва длъжностни лица , което на разговорен език означава да рекетира държавата. Схемата на ГЕРБ за грабеж и унищожаване на Напоителни Системи е вече е отработена в цялата страна.
    • Ки
      Киро
      38 -6
      10:37, 16 май 2019
      Да, като виден Гербаджия след като съсипе държавното предприятие и си подаде оставката като шеф, ще получи индулгенция.И чист като момина сълза ще се разхожда из телевизиите и да разправя че държавата е лош стопанин. Тоя филм сме го гледали. Това е патент на Хасковският дрийм тиим.
  • 3
    Бр
    Бря
    46 -3
    11:05, 16 май 2019
    Поредното неадекватно администриране. Толкова ли Герб нямат кадри та ще назначават юрист. А вътре в Напоителни системи няма ли кадри? Или важното е да е наш човек а не е важно какво може.
  • 4
    Ии
    ииииии
    5 -35
    11:22, 16 май 2019
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Си
      Сийка
      33 -4
      11:29, 16 май 2019
      Защо си мислите ,че няма защо да бъде плют?
  • 5
    Ив
    Иван Венков
    8 -35
    11:37, 16 май 2019
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 6
    Jo
    John
    15 0
    12:56, 16 май 2019
    е, браво, поне общината ще плати по-малко обещетение, тъй като вече има заплата от друго място.
  • 7
    Ка
    КАЛИНКА
    23 -1
    13:38, 16 май 2019
    Поредната Калинка ! Делянчо , Дилянчо , Дилиянчо и Делиянчо ....все калинки на дд . заради него Хасково остана без хора...
  • 8
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 9
    По
    Порчо
    19 -1
    14:01, 16 май 2019
    Служителю, напишете си името, защото когато утре младежа се скатае в Общината, може и вас да ви огрее някоя по-така позиция.
    Иначе отдавна на такива позиции се слагат верни на управляващите лица. Важното е да слушка, да папка, да се отчита където трябва и да не краде в особено големи размери. Ама и да краде, важното е да има "висок морал"! Индулгенцията я знаем - оставка! А откраднатото е екстра! Не е важно какво образование има. Виж лицето Харизанов, който беше безпросветен, но важното е че знае как да пада от Вожда на тенис и после как да го славослави колко велик тенисист е, нищо че Еднокнижнят играе нещо средно между федербал и тенис! Не е важно кой в каква сфера е специалист! Кадрите на Вожда са специалисти - универсалисти! Но едно не може да му се отрече! Че има талант! За всяка една позиция намира най-подходящия некадърник! Не е лесно!
    • На
      Нахалник
      3 -11
      14:19, 16 май 2019
      Ти защо не си напишеш твоето, или е Порчо наистина... Виж коментара
    • Ем
      Емил Попов
      14 -1
      14:32, 16 май 2019
      С тия морални оставки ще излезе, че само Борисов няма морал. Което не е изненада за никой
    • Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 10
    Пе
    петя
    20 -1
    15:20, 16 май 2019
    Отново кадрово решение на Малкия мавър.Това момченце вместо да се засрами от зулумите което сътвори продължава да се прави на фактор в Хасково.Той пък е кадрово решение но Цвинокио на когото Бойко не посмя да духне под опашката и сега ще бере горчивите плодове на 26 май.
  • 11
    Аг
    Агел и Дявол
    15 -2
    15:39, 16 май 2019
    Казъл е народът: / забележете казвам народът не електората/ " на крива дупка крива чивия". Десет години избирате и преизбирате един и същ човек да ви управлява, защото сте тъпи , затова и вечно ще ви управлява.
    Аз съм прост и Вие сте прости и ще ви управлявам докато ми омръзнете и тогава ще се оттегля да си харча накраденото. СТАВА ДУМА ЗА ЕЛЕКТОРАТА не за народа.
  • 12
    От
    Отвратен
    5 0
    22:31, 16 май 2019
    Остана ли институция, на която да не е бил шеф или на висока ръководна длъжност. Явнo човека е супер "кадърен" и навсякъде го искат. Братята македонци са го загледали за президент.
Последни новини