От х:

Днес в x:

По вода и цветни облаци изпратиха своите абитуриенти от СУ "Любен Каравелов"

    Днес се състоя официалното тържество, с което училище "Любен Каравелов" изпрати своя Випуск 2019. Абитуриентите минаха по червен килим, а във въздуха се разнесоха цветни пушеци и конфети.

    Церемонията започна с предаване на училищното знаме на следващия випуск и прочит на поздравителен адрес от кмета на Димитровград, Иво Димов. Директорът Валентин Христов пожела на изкласяващите ученици на добър път, а в словото си Христов изтъкна, че дипломиращите се каравеловци са изключително добре подготвени. „Под грижите на всеотдайните си преподаватели и отличното обучение, вие израснахте достойни, целеустремени и знаещи млади хора. Продължавайте все напред", заяви директорът. "Любен Каравелов" е единственото в Димитровград училище по бизнес управление, икономика и предприемачество с интензивно изучаване на английски език след седми клас. 

    Последва емоционално сбогуване на абитуриентите с класните си ръководители. Младите хора пуснаха балони в небето, а първокласниците им подариха рисунки. Многократно училищния строй бе огласян от броене до 12 и шумни възгласи, дори от по-малките ученици. Внезапно изсипалия се дъжд не охлади страстите. Последва гръм на шампанско, музикална програма и много поздравления от учители, родители и гости. 

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини