От х:

Днес в x:

24 °C

Вазовци изпратиха своите абитуриенти с цветове и звуци

  Най-много зрелостници за тази година в Димитровград - 71, изкласяват от ПМГ "Иван Вазов". Церемонията по раздялата с гимназията се проведе пред централния вход на училището.

  След приветствията и пожеланията, отправени към тях от директора на училището Илияна Славова, тазгодишните абитуриенти направиха истинско шоу за съученици, учители и гости на тържественото изпращане.

  Пространството пред училището се изпълни с цветни димки, пръски от шампанско и звуци. Зрелостниците показаха пред всички своето сaмочувствие, свободолюбие, непокорство, емоционалност и оригиналност.

  След многократното броене от 1 до 12 от зрелостниците, придружени със звуци от свирки и тромби, директорът на гимназията г-жа Славова изрази своята увереност, че освен да броят до 12, тя знае, че имат и много други знания, придобити в 5 годишното си обучение. За изпроводяк на бъдещите студенти директорът на гимназията би за тях последния учебен звънец, след който стартира новият им път.

  12-А клас се хванаха на хоро пред гостите на събитието. 12-Б клас показаха хумор и оригиналност с тенистите, с които бяха облечени с надпис на предната част "Училището няма да ни липсва" и на гърба на тенеските пишеше "само хората...". 12-В клас изказаха своята почит и благодарност по шеговит и остроумен начин, като подариха подаръци на своите учители, а най-голяма почит изразиха към своя класен ръководител, Пламен Митев, като изписаха с тениските и телата си "Пламен Митев най-добрият!!!". Учители на зрелостници отговориха с подобаващ хумор на своите възпитаници с надписи по своите фланелки " Обичам тези идиоти!!! XII В 2019", "Оцелял след XII В 2019" и  "Луда полудявам XII В 2019"


  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   Цо
   цонкин
   7 -9
   15:32, 15 май 2019
   Чухме , то не бе въртене на гуми и надуване на клаксони и свирки!!! А можеше и по-цивилизовано да е ! Уж елитна гимназия, а май нищо особенно!
  • 2
   Ти
   тити
   10 -3
   15:49, 15 май 2019
   Елитна или не, това няма значение, това са млади хора с бошуващи хормони и очакващи да се надяваме своето светло бъдеще. нека се забавляват и да внимават!
  • 3
   Св
   свой
   11 -10
   17:08, 15 май 2019
   Поредната партида нискообразовани,неконкуретноспособни млади хора.В другите държави няма ли хормони?Преди 20/30/40г. нямало ли е хормони?Млади хора не означава простаци и чалгари.Погледнете ги как изглеждат.
   Някой да ми обясни какво и е елитното на гимназията? Колко от тях спечелиха медали от олимпиади по математика или нещо друго? Ако има дам два интеграла и ще закъсат.За знаенето на език дори няма да започвам.

   Има шанс все пак.След Брекзит Великобритания едва ли ще затвори границата за берачи на ягоди.До тогава да си пушат наргилетата,да си шмъркат дрогата,да си друсат чалгата.

   Коментара ми не е заяждане,а реалността.Питайте ги и тях - те си го знаят.
   • Мо
    Мой
    8 -3
    17:26, 15 май 2019
    Не смятате ли господине/госпожо, че не е нормално да слагате всички под общ знаменател? Или е много лесно като гледате примерно от миналите години колко са се реализирали и колко не и дайте сега всички да сме такива. Разбирам каква е реалността, но да смятате че всички са еднакви е напълно грешен подход, особено пък с тези наргилета и дроги, даже и за музиката, не всички са чалгари много моля. Също така какво им е на тениските? Аз смятам, че това е много по-добра идея, отколкото клишето всяка година всички да са с костюми, сака, рокли и т.н. и претруфени с грим.
   • Ро
    Родител
    11 -2
    17:48, 15 май 2019
    Кое в облеклата и външния вид на децата не Ви хареса? Напротив изглеждаха като деца, така като трябва да изглеждат. Що се отнася до знанията и подготовката им не може да се отнасяте така към всички млади хора. Езикът Ви ясно говори за простащината, която Ви е обладала. Тези млади момичета и момчета имат нужда от подкрепата ни, а не от такива като Вас. Като родител на дете завършващо ПМГ имам претенциите, че е получило знания и вярвам в неговите възможности и умения.
    За външния вид - да хареса ми. Но на Вас може би не Ви хареса, защото нямаше къси поли и рокли, нито разголени момичета, по които да се заглеждате.
    Поздравления , млади хора! Поздравления, за външния Ви вид! Поздравления за скромността, която показахте! Поздравления, за това, че не изглеждахте като фолк певици и певци, а така, както трябва да изглеждат младежи на Вашата възраст.
   • To
    Toni Storaro
    1 -1
    18:00, 15 май 2019
    Бал съм та тебе!
  • 4
   Ле
   Лени
   9 -1
   17:13, 15 май 2019

   Днешното образование е под всякаква критика, децата са все по големи лумпени и неграмотници. Не говоря за ПМГто, а като цяло.

  • 5
   Си
   Силвия
   6 0
   17:15, 15 май 2019
   Тази идиотия с броенето до 12 е красноречива за нивото на образованието. Директорката хубаво е убедена, че имат повече знания от това, но дали е така?
  • 6
   Бо
   БО
   0 0
   09:14, 20 май 2019
   За жалост в града ни и околията елитно училище няма. Но това не значи, че децата ни ще се провалят, ще са нискообразовани или неконкурентноспособни - Всичко си зависи от тях самите. Сега тепърва им предстои голямото учене и "Училището ЩЕ ИМ ЛИПСВА". Нека си изживеят момента сега децата. Единствено ми е болно, че не са възпитани на отношение, агресивни, непокисти и мнооого хвърчат. Попътен вятар и безаварийно кацане към истинстия живот млади хора !

  Хороскоп за 19.09.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще срещнете неразбиране и това ще създаде пречки. Приемете всяка подкрепа, не се лишавайте от предлагащи ви се улеснения. Отношенията ви с привлекателна за вас личност ще се развият според желанията ви. Нужно е още малко време преди да откриете взаимно чувствата си. Не предизвиквайте събитията с настойчивото си поведение.
  19.09.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не ви очакват препятствия при деловите ви ангажименти, а пък и партньорите ви са позитивно настроени. В личен план можете да направите нещо ново, с което да зарадвате любимия си човек. Повярвайте на грижите му и повече не подлагайте на съмнение усилията му да ви прави щастливи.
  19.09.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Пътувания, срещи или творчески търсения са сред нещата, с които предстои да се занимавате днес. Предложение за работа по нов проект или друга добра възможност ще насочи интереса ви в избраната от вас сфера. Но също така са възможни разминавания с хора, които не мислят като вас. Бъдете търпеливи.
  19.09.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Периодът на затишие скоро ще свърши. За това не пропускайте да наваксате всичко онова, за което не ви достигаше време до сега. Радвайте се на деня, защото ще ви направи щастливи с присъствието на любим човек или нова придобивка. Ще имате настроение за забавления и романтични закачки.
  19.09.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Придържайте се към програмата си днес и избягвайте рисковани инициативи. Денят не е подходящ за дръзки постъпки и мащабни начинания. Вероятността да не успеете, ако решите да ги предприемете е значителна. Личния ви живот и по-точно отношенията с любимия човек или пък желана от вас личност са източник на приятни емоции и ви носят пълно удовлетворение.
  19.09.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Поставяте си много задачи и времето може и да не ви стигне, но ентусиазмът ви е налице. На първо време се погрижете за здравето си - вашето и на близките ви. Финансови затруднения ще охладят желанието ви за харчене, както и могат да се явят препятствия по отношение на предстоящо пътуване.
  19.09.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Нерешени проблеми от миналото ще ви напомнят за себе си. Повече няма да отлагате и ще им се посветите, този път успешно. По-малко занимавайте околните със себе си, освен, ако няма да ги зарадвате с нещо приятно. Финансовите ви дела търпят развитие, за някои в положителна посока. Прагматичният ви подход дава резултати.
  19.09.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Бъдете по-ограничени и ще избегнете по-сериозни недоразумения в дома и семейството. Не се обвързвайте с нищо свързано с много хора. Помислете над стореното до тук и направете план за идните дни. Не съжалявайте за миналото. Времето днес е подходящо за усъвършенстване. Не се поддавайте на фалшиви емоции и лесно печелене на пари. Знаете истината за безплатните обеди. Помислете си кое си струва да запазите и за в бъдеще.
  19.09.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
  19.09.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Нищо не ви липсва да получите това, което искате. Достатъчно е да го пожелаете, другото само ще си дойде на мястото. Използвайте силата на разума си и търсете проявление на чистите си мисли, без да се обвързвате със съмнителни хора и условия. Дръзновението ви е вашия печеливш ход днес.
  19.09.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Стремите се да бъде добри в работата си, поради което полагате доста усилия и търпение. Това е похвално и не се учудвайте, ако ви предложат промяна на служебното ви положение.Покажете на хората, които обичате истинските си чувства.
  19.09.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Въпреки затрудненията, които срещате за момента ситуацията е доста благоприятна. Желанието ви да успеете изглежда несломимо и бавно и сигурно получавате това, към което се стремите. Ангажимент, свързан с ваш близък може би ще отнеме част от времето ви, но това няма да повлияе съществено на плановете ви. Бъдете по-умерени в думите си спрямо любимия човек.
  19.09.2019
  Последни новини