От х:

Днес в x:

Страхотно представяне на Адриано Дженев в българиския тим на турнира в Черна гора

Изображение 1 от 2

    Адриано Дженев от Тенис клуб "Хасково" е един от читиримата българи, които се класираха на за полуфиналите на сингъл на турнира за юноши и девойки от трета категория на Тенис Европа до 14 г. в Улцин, Черна гора.

    Адриано Дженев победи при юношите със 7:5, 6:2 Милан Цветкович от Сърбия. Илиян Радулов от ТК "Тракия СКЛАТ"-Пловдив се наложи с 6:2,6:3 над Симон Кнежевич от Черна гора. При девойките съотборничката му Йоанна Радулова не загуби гейм и разгроми с 6:0, 6:0 шестата в схемата Анджелина Маркович от Сърбия. Мария Рогачева от ТК „Пловдив 1981" победи втората поставена Аня Станкович от Сърбия с 6:3, 6:1.

    В турнирите на двойки българчетата се класираха за финалите.

    При юношите Адриано Дженев и Илиян Радулов победиха с 6:2, 6:1 Максуел Касъл от Великобритания и Бен Четеви от Израел.На двойки при девойките Йоанна Радулова и Мария Рогачева се наложиха с 6:1, 6:4 над Карла Фити от Франция и Теа Никчевич от Черна гора.

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Въ
      ВЪЛКАНОВ
      1 0
      10:02, 10 май 2019
      Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клевета
    Последни новини