От х:

Днес в x:

Проф. Вълчев разясни пред хасковлии значимостта на гласуването за Европарламент

  В навечерието на изборите за Европейски парламент проф. Румен Вълчев се срещна с граждани в Хасково.

  Домакин на събитието беше Тракийското дружество "Георги Сапунаров" в областния град, а инициативата се проведе съвместно с читалище "Тракия" и Информационния център „Европа директно”-Хасково с координатор Красимира Дамянова.

  Преподавателят от Бургаския свободен университет от катедрата по Правата на човека и Гражданско образование разясни, че всеки глас е важен за евроизбрите, които ще се проведат на 26 май 2019 г. Той разясни значимостта и функциите на Европейския парламент, говори и за членството на България в Европейския съюз.

  Това е поредна среща на проф. Вълчев в хасковско читалище. По-рано през деня специалистът гостувал в читалище "Братолюбие" в Любимец. Организаторите поясниха, че в случая инициативата няма партиен подтекст.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Ке
   Кенанския Маймун
   9 -1
   16:52, 12 апр 2019
   Гласуваш за ДПС , получаваш бей Джолан
   Гласуваш за ГЕРБ, получаваш Чорбаджи Мутрьо и Бей Джолан
   Не Гласуваш - Ромляните гласуват и пак получаваме Джолана и Мутрите :))
  • 2
   Ни
   Ники
   9 -1
   17:39, 12 апр 2019
   За това е излишно да си губиш времето да ходиш да гласуваш.Който и да изберат все тая,избрания ще си взема заплатата,гласувалия ще зее.
  • 3
   ИТ
   И това доживяхме
   6 0
   18:17, 12 апр 2019
   Професор по правата на човека.
  • 4
   Гр
   Гражданин
   9 -1
   18:39, 12 апр 2019
   Като гледам на снимките само възрастни хора,един млад няма!
   Професоре,мотивирай младите хора,а не старите хора!
  • 5
   _+
   _+(гост, нерегистриран)
   4 0
   22:14, 12 апр 2019
   В квартал "Република" що забравихте младите карамел и бони-бони буги...
  • 6
   Ма
   мастикаджия
   1 -3
   07:32, 13 апр 2019
   Красимиро,още ли ти плащат неолибералите,ма?Отворено общество,затворено общестество......
   И тъй като нямаш вече аудитория,напипа пенсиите!
  • 7
   Ас
   Асковлия
   0 0
   10:37, 13 апр 2019
   5 баби на кръст и това ли ви е Хасково.
   Пълна скръб.

  Хороскоп за 06.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Умеете правилно да преценявате хората и това ви помага да намирате верния път към тях. Доверието, с което се отнасяте към малко познат човек няма да ви разочарова. Проявете разбиране към проблемите на близък човек и му помогнете да се справи с тях. Щастието ще ви се усмихне и ще изживеете един вълшебен миг.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Смирено и с компромиси от своя страна ще се стремите да изгладете отношенията с близките си. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ангажирани сте с помощ за другите и ще им посветите голяма част от времето си. Добре е да помислите и за себе си. Има неща, които трябва да свършите и то скоро. Бъдете предпазливи в общуването си с хора, които са чувствителни към темите, които ви вълнуват. Предстоят ви новости и благоприятно развитие на професионален проблем.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не се спирате пред нищо, за да са постигнете нещо ново, което отдавна е вашата единствена цел. Това е добре, но ако наистина си струват всичките усилия, които полагате. Имате и редица по-малки цели, които също чакат своята реализация, затова не ги пренебрегвайте. В интимен план ви очаква нещо, което ще промени ежедневието ви в положителна насока.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Организирайте добре още от сутринта работата си, за да съумеете да се справите с всичко. Имате всички шансове да осъществите плановете си, трябва да изчакате само сгоден случай да започнете да действате. С вашия нюх няма да е трудно.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Преодоляване на препятствия от различен характер ще ви държат будни и в активна позиция днес. Не унивайте, с постоянство и малко късмет ще постигнете целите си. Ще получите съдействие от човек, който е доказал доброто си отношение към вас. Не бъдете прекалено мнителни.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Изберете най-важното и върху него съсредоточете енергията, за да постигнете максимума в работата си днес. Почти са изключени ситуации, с които не бихте могли да се справите. Очакват ви приятни срещи с близки хора и запознанства с нови приятели. За много от вас - финансови придобивки.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Денят ви носи промени и те ще решат в известна степен развитието на проблем, който ви интересува. Ще се изпълнят очакванията ви и това ще ви гарантира бъдещ просперитет. Помогнете на приятел, заплашен е от опасността да попадне под чуждо влияние, което силно ще му навреди. В личните си взаимоотношения търсете разбирателство с близките си, не се конфронтирайте с тях.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Споделените проблеми по-бързо се решават, особено, когато имате до себе си хора, които ви обичат. Ще се почувствате защитени и това ще върне блясъка в очите ви. Получената подкрепа ще ви помогне да станете по-уверени и да не се тревожите излишно за бъдещето си.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не проявявайте самоинициатива, вслушвайте се в желанията и мнението на хората около себе си. Това ще ви сближи и повиши настроението. Щастливи моменти ще имате с любимия ви човек, но само, ако му позволите да бъде искрен с вас, което значи да го предразположите към интимност и откровеност.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Този ден ще бъде свързан с хубави емоции и положително развитие на връзки. В деловата сфера са възможни разногласия с партньори, касаещи минали събития. Ако проявите повече толерантност ще останете удовлетворени. Отворени сте към новостите и скоро ще ви се отдаде възможност да се заемете с нещо вълнуващо.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Положителните ви мисли и добрата енергия, която излъчвате ще създава спокойствие и добро настроение на обкръжението ви. Служебните въпроси ще решавате в движение, предвид натовареността ви, но въпреки това ще се справите. Важна среща ще ви подтикне към повече активност в подготовката си за нея.
  06 апр 2020
  Последни новини