От х:

Днес в x:

Задава се комедия с Риана и Доналд Глоувър (тийзър)

Не беше много сигурно досега какъв ще е новият проект на Риана и  Доналд Глоувър , който е известен също като Childish Gamnino. Новината за съвместното начинание на двете звезди излезе преди време, но не се знаеше дали става дума за музика или за кино.

Сега се появи тийзър на проекта и отново от него не може да се разбере дали е песен или филм. Но в IMDB вече има информация, макар и оскъдна, за Guava Island. Спред нея това ще бъде тропически трилър, в който Доналд Глоувър е музикант. Режисьор на филма е Хиро Мурай, сценарист – Стивън Глоувър. Освен Доналд Глоувър и Риана, в трилъра участват Летития Райт (Черната пантера) и Нонсо Анози (Игра на тронове), а филмът е заснет за 4 седмици. 

Снимките са били в Хавана, Куба, а премиерата в САЩ е на 19 април 2019. То станало време да я видим тази комедия. Но даже може да е по-скоро.

Още повече, че се появи банер с текст „Гуава Айланд, Събота вечер 13 април“, а Глоувър пее „Ще ви видя на шоуто всички“ с акустична китара за фон. В интернет започнаха гадания дали премиерата може да съвпадне с представянето му на Coachella. YouTube обяви малко след това, че щe предава на живо специалното представяне на Youtube.com/coachella, а „Гуава Айланд“ ще бъде официално пуснат на Amazon Prime същия ден.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Dg
    Dgi
    0 0
    23:04, 13 апр 2019
    Стига вече с тия негъри
Последни новини