От х:

Днес в x:

9 °C

Андрей Райчев: Г-н Цветанов пък би рекорда по нечувствителност

ГЕРБ се опитва да прехвърли проблема с апартаментите, като натопи опозицията.  Идеята, че опозицията е корумпирана, е безобразна. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия социологът Андрей Райчев.

На ГЕРБ им се струва, че ще избягат от темата, като кажат, че и опозицията има апартаменти. Това е като да седиш до огън с бензин. Това само усилва темата, хората се ядосват, заяви Райчев.

"Г-н Цветанов пък би рекорда по нечувствителност, каза политическият анализатор по повод вчерашната информация, че бившият председател на ПГ на ГЕРБ е станал нещатен парламентарен сътрудник на партията", каза Райчев.

И продължи: "Явно той не разбира едно много сериозно послание към себе си от Борисов - "аз съм на власт, ти си никой, махай се!"

На Цветанов първо му го каза обществото, после му го каза Фандъкова, след това му го каза и Борисов. Цветанов се опитва да се представи пред ГЕРБ-ерите, че все още е на власт. Не, не е! Той има избор - или да слуша Борисов и да внимава, или да се бие с Борисов. Ако се бие с Борисов, това ще нанесе страшни рани на премиера, но Цветанов ще загуби. Той е уволнен!  Ще загине! Мисли си, че всичко е наред. Е, не е наред! Уволнен е! Този скандал е поредното нещо в държавата. Борисов умело прибира цялата власт. Махна Цветанов. Играта е в полето на ГЕРБ. Опитът да изнесат топката към опозицията засега е безполезен".

"Реакцията на Борисов дойде, защото отново се създава медиен шум по темата, добави политологът Стойчо Стойчев. Иначе темата с нещатния сътрудник е пълна глупост, защото всякакви хора имат достъп до парламента. Но чисто символно това създава усещането, че неговото отстраняване от парламента е някакъв фокус, "пунта мара", както каза премиерът, посочи Стойчев.

Източник: epicenter.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ми
    Мина
    2 -5
    09:36, 12 апр 2019
    Социологът на повикване пак е на амбразурата.А къде е Кънчо ?Изобщо не защитавам Цветанов, оказа се тъпо парче.Но червени милионери да ме убеждават в това,не ,благодаря.
    • Фи
      филип пешев
      1 -2
      10:04, 13 апр 2019
      Червена гювендия...
  • 2
    Какъв е Цветанката какъв не е но той е МОТОРА ва Партията Герб докато Бойката е един параван Такива паравани бяха портретите на Брежнев и Т живков по канцелариите Без Цветанов Бойко не може да спечели и 5 процента
    • Гр
      градски
      5 -1
      19:54, 12 апр 2019
      Всяко появяване на пъпешвидния гьонсурат Цветанов по някаква медия отказва 10 000 души от ГЕРБ. И кара 20 000 души да идат да гласуват за друга партия само и само ГЕРБ да ги няма в Европарламента.
Последни новини