От х:

Днес в x:

"Компас 1994" с медали от Държавното по ски-ориентиране

    Хасковският клуб "Компас 1994" участва за първи път от години в Държавно първенство по ски-ориентиране, което се проведе на Белмекен в Юндола.

    В надпреварата се включиха повече от 250 състезатели от 20 клуба на възраст от 12 години до 80 години от цялата страна. 11 хасковски скиори участваха в четирите дисциплини на първенството - спринт, средна, дълга дистанция и щафети и се представиха успешно. В Хасково те носят четири медала - три са за Ванеса Бачварова, един за Александра Тенева и пето и шесто място за Димчо Фарталев и Виктор Цеков, на осмо място се класираХристина Дюлгерова.

    Ванеса със своето отлично представяне и в трите индивидуални старта заслужи и получи един чифт нови ски за бягане като най-добре представила се състезателка от групата на 12-годишните момичета.

    Мъжете ни Петър Стратие, Тодор Стратиев - младши и Николай Стилев, които участваха в елитната група, освен с прекрасното пето място в щафетите, се класираха и в десятките на индивидуалните състезания. Ветераните ни Николай Попов, Николай Стилев и Добри Топалов също заслужиха награди от индивидуалните стартове за класиране на призови места.

    За доброто представяне на възпитаниците на Тодор Стратиев е спомогнало провеждането на два подготвителни лагера в Родопите през тази зима.

     Haskovov.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини