От х:

Днес в x:

Немислима къща под скалата

Снимката циркулира из интернет от няколко години и продължава да предизвиква интерес и почуда. Това не е странно, защото точно такава е била целта първоначално. И снимката не е точно снимка на обитаема или въобще съществуваща къща под скала. Да, поотделно и скалата, и къщата може да ги има по широкия свят, но в случая ги събира дигиталното изкуство и една рекламна кампания за едно конкретно лепило.

„Insane Cliff House“, както се казва изображението, била една от няколкото, създадени от рекламната агенция JWT през 2013 г., за да популяризират линията строителни продукти Fester. Кампанията “Somos más de lo que imaginas” (“Ние сме повече, отколкото си представяте”) представя линията на строителните продукти на Хенкел с немислими и невероятни подвизи, като например закрепяне на къща с басейн да виси на скала.

Немислимата къща събрала десетки хиляди споделяния, след като била постната във Facebook страницата Amazing World през април 2017 г. Там тя се появява с текст „Insane Cliff House. Ще живеете ли в нея?“. Доста потребители приели въпроса буквално и се заинтересували къде е имотът. Редно е да знаете, че няма да живеете там, колкото и да искате, колкото и да сте готови да платите.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини