От х:

Днес в x:

10 от 25 прокурорски акта в Хасково са за кражби и измами

Районна прокуратура - Хасково предаде на съд 25 души през януари 2019 година, съобщиха от държавното обвинение. В периода са решени по същество 123 наказателни производства, като в съда са били внесени 25 прокурорски акта: 13 обвинителни акта, 8 споразумения и 4 предложения за налагане на административно наказание. От тях като бързи производства са решени шест дела срещу шест души.

В Районен съд - Хасково с прокурорски акт са внесени: едно дело за причиняване на телесни повреди; едно дело за престъпление, накърняващо правата на носителите на авторското право и сродните му права; едно дело за неплащане на издръжка; 10 дела за кражби и измами, едно дело за кражба на ток; едно дело за престъпление против кредиторите и 10 дела за управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол или наркотици, използване на чужди регистрационни табели или управление на нерегистрирано по надлежния ред превозно средство и държане на наркотични вещества без надлежно разрешение.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Чи
    Чичо ЦОНЧО
    5 -1
    12:08, 7 фев 2019
    Румен-Дявола крадеца на апартаменти и неговата отцепка,Палабойката-тюфлека,кога ще ги вкарате в затвора!!??Осакатявам трайно, всички видове крадци,с които полиция,прокуратура и съд немогат да се справят,заради некадърно създадени закони и голямата корупция!!!СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ!!!Потърпевшите които желаят отмъщение,сам ще ви намеря:)
  • 2
    Ag
    Agata
    2 0
    12:17, 7 фев 2019
    Дума която съдържат *** за какво да говорим повече корумпирани са
  • 3
    Ср
    срам
    5 0
    15:37, 7 фев 2019
    Най -големите крадци в НАШАТА МИЛА РОДИНА са прокурори, съдии и адвокати!
  • 4
    De
    Deniss
    1 -1
    15:52, 7 фев 2019
    На един нормално работещ човек няма да му дойдат подобни неща на акъла! Безработицата и най-вече скуката какво ли не прави с човешкото съзнание...
  • 5
    Jo
    Joker
    1 0
    00:55, 8 фев 2019
    Безработица нама братле,даже има недостиг на работна ръка!Просто тия лешове за никъв к.р не стават и си мислят че така е по—лесно.Ама освен че са мързеливи,са и много прости. Така и не разбраха,че безплатен обяд няма!!!
Последни новини