От х:

Днес в x:

Арестуваха шофьор с 3,35 промила, спипаха дрогиран водач и двама без книжка

Двама водачи са задържани в Районните управления в Хасково и Харманли, съобщиха от областната дирекция на МВР. Единият е на 39 г. от областния град. Той е хванат край село Поляново да шофира товарен Мерцедес, собственост на фирма. Дрегерът отчел наличие на 3,35 промила алкохол.

С мярка на задържане до 24 часа е бил и 27-годишен младеж от областния град. Той е заловен на улица „Банска“ да управлява Фолксваген след употреба на канабис, амфетамин и метаамфетамин. По двата случая са заведени бързи производства.

Бързо производство са стартирали и полицаи от Районното управление в Ивайловград. То е срещу 40-годишен водач от село Плевун, заловен да шофира товарен автомобил Зил с чужди регистрационни табели. Оказало се, че водачът не притежава книжка. За същото деяние е регистрирано производство и в Районното управление в Димитровград срещу 68-годишен мъж, хванат с товарен Форд.

Още един водач в село Долно Белево е установен от служителите да нарушава закона. Това е 48-годишен жител на Девин, управляващ АТВ без регистрационни табели. Започнато е досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    De
    Deniss
    6 0
    13:18, 28 яну 2019
    Фирмите също да се глобяват на тези служебни коли! Ей така един път шофьор на автобус беше пиян, личеше му, никой не го спря от пътя. Ей тайа, докато се случи беля...А отговорниците на фирмите, вместо да блеят там, да се снабдят с по един дрегер и да почват всяка сутрин наред всички шофьори, щото тяхната стока ще пострада, не моята!
Последни новини