От х:

Днес в x:

Задържаха близо 50 кг хероин в Хасково, има и арестувани

Близо 50 кг хероин са задържани при специализирана полицейска операция в Хасково, научи Haskovo.net от свои достоверни източници. По първоначални данни наркотикът е открит на няколко адреса в областния град. Част от количеството е намерено вчера в помещение в квартал Орфей, където униформените нахлули с качулки, а присъствието им направило впечатление на преминаващите.

Вчера и днес до този момент от полицията в Хасково и от прокуратурата не даваха подробности за реализираната разработка. Очаква се да дадат повече яснота на нарочен брифинг от 15:30 часа днес в Областната дирекция на МВР.

Според наши източници са арестувани трима души. Извършени са и множество огледи. Очаквайте подробности малко по-късно.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Ща
    Щази
    31 -2
    14:53, 17 яну 2019
    Трябва да има сурови закони,ама надали!Иначе на никой не му се работи.Всеки втори с това ще се занимава.
  • 2
    Ке
    Кенанския маймун
    26 0
    15:07, 17 яну 2019
    Май Айчо е намесен пак
  • 3
    Ха
    Хасковлийка
    47 -3
    15:52, 17 яну 2019
    Само помислете! Средната заплата за град Хасково е около 700 лв. Повече от фирмите отчитат минимални печалби пред НАП , а в града се карат скъпи коли, демонстрира се охолен живот ( Дубай, Тайланд, и т.н) кафета, ресторанти всичко е пълно! Е от къде пари ! Сигурно са от шиене на плажни шорти!!!
    • Ти
      ти не си работодател
      29 -1
      17:26, 17 яну 2019

      Ако беше такъв щеше да знаеш че от нормален бизнес не се печели.Печели се от наркотици, проституция, цигари без бандероли, контрабанда.Това е.Всички, които работят много, пари не могат да спечелят кой знае колко. Могат прилично да си издържат семейството или да живеят малко по спокойно без да са притиснати от основните си разходи, но да забогатеят, едва ли.Държавата така е притиснала всички, които се движат по правилата, че от там няма как да ти остане печалба.Можеш да правиш печалба също( освен случаите които съм изброил горе) ако си в сивия сектор, ако никой не те проверява на нищо, ако имаш протекция от политическа сила ... в такива случай.Но ако си пред очите на всички и имаш легален бизнес, ако всеки месец плащаш ДДС-то както се полага, ако си внасяш осигуровките и си цениш хората и гледаш да даваш възможно по добри заплати ... такива фирми печелят само име на коректни фирми, но не правят печалба в оня смисъл на думата.Те стоят стабилно на пазара и се развиват колкото са им възможностите.В България не се дава път на нормалните фирми, които създават работни места и правят инвестиции.Ценим само големите чужди фирми, които идват на нашия пазар и унищожават ред малки местни фирми.Нямаме никаква политика за развитието на средния бизнес независимо от всичките приказки, които приказват политиците.

  • 4
    Ха
    Хаха
    20 -3
    16:27, 17 яну 2019
    Някой не си е платил на когото трябва. :(
  • 5
    Фи
    Фирма..
    3 -1
    20:11, 17 яну 2019
    От плажни шорти също се печелят пари...ама не толкова бързи..
  • 6
    Бо
    Бос
    6 -6
    20:15, 17 яну 2019
    Който го може го може..който не може .. чете и пише коментари..
    • Ти
      Типът
      7 0
      01:15, 18 яну 2019
      То ти заради това си тук.
Последни новини