От х:

Днес в x:

Изтекоха нови снимки и информация за Nokia 8.1 Plus

Изображение 1 от 2

    Nokia 8.1 Plus е името на нов смартфон от средния клас на компанията, който вероятно ще видим преди края на тримесечието. В интернет се появиха детайли, разкриващи част от техническите спецификации на предстоящият модел.

    Интересно решение е, че HMD Global ще използват алтернативен дизайн на Notch прорезите, който включва малък отвор в горната част на екрана, където е разположена предната камера. Така потребителите ще могат да използват цялото пространство в предната част за мултимедия и работа с приложения.

    Новият смартфон ще е оборудван с 6.22-инчов екран, който премахва рамките около дисплея и поддържа FullHD+ резолюция. Задният корпус на Nokia 8.1 Plus ще е от стъкло, където вертикално ще е позициниорана двойна задна камера с LED светкавица. На гърба ще е разположен и сензор за пръстов отпечатък, съобщава AndroidHeadlines. Обективите ще използват оптика на ZEISS, но все още не разполагаме с данни за резолюцията, която поддържат.

    Смартфонът ще работи с Android One, за което разбираме от логото в задната част. Характеристика, която ще гарантира бързи софтуерни ъпдейти и месечни пачове за сигурност.

    Пълните размери на устройството са 156.9х76.2х7.9 милиметра. Тази версия на операционната система предлага достъп до полезните функции в Android Pie. Aудио качеството се гарантира от Nokia OZO технологията.

    На този етап не разполагаме с повече детайли за другите технически спецификации на смартфона. Премиерата ще стане факт до няколко седмици, което означава, че скоро ще разберем повече за дебюта на Nokia 8.1 Plus в Европа.

    Източник: digital.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини