От х:

Днес в x:

Николай Банев искал от ареста политическо убежище в Русия

Известният арестант Николай Банев е получил нелегално в килията си мобилен телефон. Той бил скрит в кутия от натурален сок. Това заяви тази сутрин в студиото на bTV шефът на спецпрокуратурата Иван Гешев. Телефонът е бил открит от надзиратели в ареста преди дни.

При направената експертиза на мобилния телефон е било установено, че Банев е провеждал разговори с руски лобисти. Ставало дума за получаване на политическо убежище в Русия, както и за създаване на евразийска партия в България.  Било обсъждано и подемане на хибридна война в защита на задържаното семейство олигарси.

Попитан дали има доказателства за престъпната дейност на Баневи, Гешев посочи, че ако българската прокуратура не е разполагала с доказателства, френският съд не би позволил екстрадирането им в България.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Лу
    Луков
    21 -2
    10:17, 7 яну 2019
    Там му са покровителите.
  • 2
    12
    123
    13 -2
    11:57, 7 яну 2019
    Че той пише романи във фейсбук откак е в ареста!
  • 3
    Че това новина ли е?!? Кой средноинтелигентен човек в България, който не е падал на главата си от високо няколко пъти не знае, че 95% от бузисмените на територията не е бил обвързан в миналото си с БКП, ДС или с съветските руснаци?
  • 4
    То
    То
    16 -5
    12:51, 7 яну 2019
    Там му е мястото на него,и всички като него!
  • 5
    Ва
    Василев
    7 -5
    16:43, 7 яну 2019
    Вярно! Дотолкова , колкото искам аз политическо убежище в Космоса.Как си представяте на този престъпник да му вкарат телефон.И да му проследят обажданията? Да , бе! Много мирише.
  • 6
    Дя
    ДЯДО МРАЗ
    1 -1
    11:25, 8 яну 2019
    Защо в Русия бе Да му изтеглят парите да му конфискуват имотите и да го пратят в страната на мира благоденствието и просперитета САЩ

Още новини

Последни новини