От х:

Днес в x:

Почина футболният деятел Димитър Димитров

Председателят на фен клуб „Гунди и Лев Яшин 2014“ в Хасково Димитър Димитров почина днес /17 декември 2018 г./, съобщиха негови съмишленици във фейсбук страницата на организацията.

Димитров изцяло беше отдал живота си на футбола в Хасково. Справяше се с много трудности, за да съществува фен клуба на Гунди и Лев Яшин и никога не се предаваше и отказваше. За няколко години е бил и президент на ФК „Хасково“ и дълги години част от местния клуб.

„Мите. едно огромно благодаря, приятелю, за всичко, което направи за нас. Ние от ръководството на Фен клуб „Гунди и Лев Яшин 2014“ град Хасково никога няма да те забравим и винаги ще бъдеш в сърцата ни! Почивай в мир и искрено се надяваме да бъдеш в по- добър свят, приятелю!“, написаха още от хасковската организация.

Часът и датата на погребението и поклонението ще бъдат съобщени по-късно.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Фу
  Футболен фен
  30 0
  14:44, 17 дек 2018
  Почивай в Мир !
 • 2
  Ра
  Радо
  12 -2
  16:42, 17 дек 2018
  Почивай в мир Димитров за мен беше чест,че те познавам.
 • 3
  Ди
  Димо Митев
  9 0
  18:05, 17 дек 2018
  Почивай в мир Митак, дано дс отиваш в по-добър свят!
 • 4
  Та
  Татяна
  26 0
  19:35, 17 дек 2018
  Почивай в мир, тате! Мъката ни е огромна! Ти беше най - добрият баща! Ще ни липсваш ужасно много! Ще бъдеш завинаги в нашите сърца!
 • 5
  Ге
  Генко Христов
  6 0
  22:48, 17 дек 2018
  Почквай в мир Митко
  Съболезнования на близките

Хороскоп за 01.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Има всички изгледи този ден да премине спокойно и без особени сътресения. Стараете се да бъдете дипломатични и умерени в действията и изказванията си, с което само можете да спечелите. В определен момент обаче ще се наложи да кажете точно мнението си и тогава ще бъдете безкомпромисни. Сърдечният ви партньор се нуждае от вашата емоционална подкрепа.
01 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не изостряйте отношенията в личните си контакти, като пренасяте лошото си настроение в къщи. Уважавайте близките си така, както отстоявате позициите си в бизнеса. От това ще бъдат доволни всички. Може би трябва по-често да се вслушвате в съветите на партньорите си. Вече поставихте началото, вървете напред и нагоре.
01 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С намерение сте да участвате активно в процесите, които текат край вас. Безспорно ще срещате затруднения, но ще можете да реагирате навреме и бързо в променящата се обстановка. За щастие можете да разчитате на истински приятели, които ще ви насочват и помагат.
01 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Настроението ви днес е прекрасно, излъчвате чар и забавлявате с остроумие. Предстои ви обаче доста работа през следващата седмица, така че отрано организирайте програмата си. Съберете сили за работа почивайки.
01 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще бъдете в отлично настроение. Изясняването на личен въпрос ще внесе спокойствие в ежедневието ви. Положените усилия ви носят удовлетворение. Разговорите с любимия човек много ще ви помогнат да намерите изход в деликатна ситуация. От тук нататък изглежда няма какво да ви спре.
01 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Не позволявайте на възникващите препятствия днес да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, които ви ценят и са готови да ви съдействат по всяко време. Самонадеяни и дръзки сте в личните си дела. Съобразявайте се повече с обстоятелствата, не предизвиквайте сами съдбата.
01 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Днес ще бъдете очаровани от постъпката на ваш близък, който ще ви помогне при проблемна ситуация. Ако в момента делата ви са в застой, то изчакайте по-благоприятен момент, без да се отчайвате. Бъдете внимателни към здравето си, като полагате повече грижи за себе си. Така най-много ще си бъдете полезни.
01 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Вървите уверено към нещо, което заслужвате отдавна. Не пестите усилията си, за да видите осъществени плановете си и затова и успехът ви няма да закъснее. Следете развитието на въпрос, който лично ви интересува, за да можете при подходящ момент да се включите активно. Предпочитате да стоите настрана от спорове и конфликти и това е препоръчително.
01 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Връзката ви е силна и не бива да се съмнявате в чувствата на партньора си. Запазете отношенията си чисти, не ги обременявайте с излишни проблеми. Здравословни неразположения при някои от вас ще ви накарат да потърсите по-скоро мнението на специалист. Не го отлагайте. Идея за пътуване ще ви подтикне към приготовления.
01 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не мислете, че можете да свършите всичко сами. Позволете на околните да вземат участие в заниманията ви и така да споделите отговорностите. Не губете търпението си и ще видите, че животът ви ще стане по-лек. Скоро ще берете плодовете от труда си. Едно пътуване ще ви разнообрази и помогне да се отпуснете.
01 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
С повече емоции ще се отнесете към заниманията си днес. Постарайте се да ги овладеете, за да не се окажете в затруднено положение. Нужно е да бъдете адекватни във всичко. Любовта ви мотивира за себеизява, прави ви по-добри и приветливи. Носейки в себе си това усещане, ще имате сили да надскочите себе си.
01 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате възможност да свършите доста полезна работа по дома си днес и вие едва ли ще се лишите от нея. Ще останете доволни от начина, по който околните възприемат идеите ви. Имате нужда от промяна, затова едва ли ще е чудно че някои от вас предприемат кратко пътуване именно с тази цел. Обърнете повече внимание на желанията, които има човека до вас.
01 юни 2020
Последни новини