От х:

Днес в x:

Петър Ванчев черпи с мъжки мед за „Атомната ракиджийница“

    Почерпка с мъжки мед и отлежало мерло очакваше публиката на премиерата на новата книга на Петър Ванчев „Атомна ракиджийница“. По-добрата половина от аудиторията поиска да узнае защо медът е само „мъжки“, на което Ванчев, великодушно обяви: Този отляво е женски, отдясно – мъжки.

    Авторът бе представен от адвоката литератор (или обратно) Георги Зарчев. Юристът навлезе в дълбочина на структуралния анализ, като си служеше къде с обосновани предположения, къде с доказателствени цитати.

    Избрани разкази от сатиричния сборник бяха прочетени от Нина Момчилова и Ели Видева.

    Авторът разказа, че книгата е отлежавала 9 години в чекмеджето. Тя е издадена с финансовата помощ на община Хасково по програмата за подпомагане на културата.   

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Фо
      Фонзи
      4 -2
      08:51, 14 дек 2018
      Определение: Мъжки мед- пчелен мед в който някой мъж е правил нещо неприлично докато си е мислел за любимата. Дава се на жени с лечебна цел за повдигане на либидото или на мъже за промяна на сексуалната ориентация.
    • 2
      Ма
      мастикаджия
      3 -1
      15:15, 14 дек 2018
      Познавам Петър още от Климент.Такъв екземпляр трудно се среща.Да поливаш лозе с кофа вода ,корен по корен,това го може само Петър.Ще живее много дълго ,щото нищо не туря на сърце.Нерви не къса за нищо.
      Действай ,Петре!
    • 3
      Чи
      Чичо Скрудж
      2 0
      20:47, 14 дек 2018
      сбирката бе подходяща за жебурене с мъжки мед , мерло и дрямка на топличко под приспивната лирика на Ели и компания.
    Последни новини