От х:

Днес в x:

Три знака, че сте готови да тръгнете отново по срещи

Да се разделиш с някого никога не е лесно нещо. Силата на емоциите не зависи от времето, в което сте били заедно – може да страдате много след кратка, но силна любов или да ви е трудно да се възстановите след дългогодишна връзка.

Независимо от това, няма точна рецепта за оздравяване на сърцето, можете да познаете по определени знаци, че вече сте готови за впускане в нови преживявания и нови срещи с потенциални владетели на вашето сърце.

 

Представяме ви топ 3 на знаците, че сте готови да тръгнете отново по срещи.

1. Идеята да имате някого в живота си топли сърцето ви

Обикновено след като сте преминали през всички фази на раздялата, идва моментът, в който се улавяте да мечтаете за нова връзка. Представяте си какво би било да имате човек до себе си и в живота ви, с когото да споделяте хубавите моменти. Това е първият знак, че вече можете да отворите сърцето си за нови преживявания.

2. Вълнувате се, когато някой прояви интерес към вас

Когато не сте готови за нови срещи ви е буквално все тая кой ви харесва и кой не. Всичко ви е просто безразлично и реагирате най-често с игнор. Когато обаче сте преминали през този етап, започвате да обръщате внимание на хората, които имат интерес към вас и биха искали да ви опознаят по-добре. Тогава сте склонни да им дадете шанс и да се върнете обратно в играта.

3. Казвате по-често „Да“, отколкото „Не“

Когато започнете да се съгласявате с приятелите ви, които искат да ви запознаят с други хора, това значи, че вече сте готови за срещи. Ако забележите, че генерално използвате повече думата „Да“ в ежедневието си, отколкото „Не“, то значи на подсъзнателно ниво сте готови отново да се впуснете в търсенето на нова половинка.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини