От х:

Днес в x:

Хасковлии: Злодеи редовно тровят кучета на бул. „Васил Левски“

    За отровени животни – едно куче и две котки, сигнализира хасковлията Борислав Бинев. Той живее на бул. „Васил Левски“ 26 и семейството му редовно хранело бездомните животни в района. От около месец обаче злодеи тровели животните и сутрин Борислав виждал труповете им под прозореца си.

    „От около три седмици се започна. Миналата събота и неделя бяха отровени три, предишния уикенд четири. Общо около десетина са отровени досега“, заяви хасковлията. Край отровените животни се забелязваха няколко найлонови плика с кренвирши, Борислав предполага, че са с отрова.

    „Съседи от блока ни предупреждаваха, че ако продължаваме да ги храним, ще ги отровят. И наистина се започна с избиването им. Къса ми се сърцето като видя сутрин отровените животни да лежат на поляната зад блока“, разказа Борислав. Според майка му Пенка Бинева бездомните кучета не са били агресивни.

    „Хората изгубиха ценностите си. Може ли по такъв вандалски начин да се избиват клетите животни? Но Бог вижда“, коментира Борислав.

    Съседи от блока обаче са на противоположното мнение. „Всяка вечер е пълно с бездомни кучета тук. Съберат се по десетина и налитат на хора. Това не е нормално“, казва Атанас, който живее в съседство. „Не е редно да се тровят. Но трябва да се вземат мерки. Явно на някой му е писнало“, казва той. И допълва: „Живея тук, но не възнамерявам да оставам. Вижте в дерето каква мизерия е? И никой не прави нищо“, ядосва се Атанас.

    От община Хасково заявиха, че ще изпратят хора от „Екопрогрес“ да приберат труповете на отровените животни. Оттам напомниха, че за жестокостта към животните е криминализирана и в Хасково има зоополиция, която може да разследва случаите. Сигнали за жестоко отношене към животни могат да се подават на тел. 112.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (71)

    • 1
      Gu
      guns
      20 -11
      12:43, 10 дек 2018
      Българска работа.!
      • Бо
        Боздуган Калитков
        45 -42
        14:08, 10 дек 2018
        Само да ви кажа една истина за тия кучета.А именно,че 90% от тях са от кв.Република.Българите са по отговорни и си гледат кучетата.Самите кучета си личат,че са цигански от породата.Къде сте видяли българи да си взимат пумияри!От тия бездомни кучета видяли ли сте питбул,доберман,док,кане корсо,,чихуа хуа,пекинез,пумеран,шпиц.....няма такива.Все някви мастии,мелези,натирени от циганите.
      • Ст
        Стелиян Николов
        52 -53
        14:14, 10 дек 2018
        Боздуган нещастен, като са помияри да мрат ли бе, чифут? И ДА - аз съм виждал бездомни шпиц, хъски, изгонен кангал и питбул! Българина е същата гнусна ******, като ******ите!
      • Бк
        БК
        36 -25
        14:46, 10 дек 2018
        Виждал си ти.Нещастник.Нищо не си виждал.И кой ти е казал,че трябва да мрът!Вземи си ги горе в балкана.
      • За
        За правдата винаги
        32 -12
        18:42, 10 дек 2018
        Те докато не им нахапят децата и докато не разкъсат някой няма да осъзнаят, че са опасни! Като сте големи природозащитници правите си един приют и си ги фледате, ако искате си ги прибирайте по домовете. Заради глупаците ще се страхуваме да минем от тък или от там, кучетата нямат място по пътищата да плашат децата майките и възрастните хора. АЙДЕ Беливанов и той да взема някакви мерки и че и той спи!
      • За
        За правдата винаги
        21 -4
        18:49, 10 дек 2018
        Разбирам, че може и да са били кротки, и гледката не е приятна, но повечето хора се страхуват при вида на бездомно куче. Вината е изцяло на кмета, защо няма прют е въпроса? Кой ще отговори.
    • 2
      Лу
      Лукова
      79 -30
      12:54, 10 дек 2018
      Верно,че не е хубаво човек да е жесток към животните,но хората се притесняват за децата си.Наистина има агресивни кучета,които предимно се спущат на деца.А тия защитници на кучетата,разни организации са доста злобни хора.Интересуват ги повече кучетата им,отколкото хората.Даже съм ги чувала да казват-"кучетата са по добри и по ценни от хората" и "няма да умре това дете от едно куче"...и подобни изрудски изказвания.
      • Ст
        Стелиян Николов
        19 -56
        14:21, 10 дек 2018
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • Ст
        Стелиян..
        33 -18
        14:39, 10 дек 2018
        Стелиянеее, като те слушам живееш си в някакъв измислен свят със морал придобит от Холивуд.
        Лукова е права... И общо взето много от хората не ги интересува за тези кучета, а за това че са по улиците и са агресивни.
        Аз лично предпочитам да оправят проблема с кучетата по какъвто и начин да е, жал за кучета когато има риск за хора нямам.
      • Пе
        Петрова
        9 -25
        16:23, 10 дек 2018
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • Ja
        Jack Bauer
        18 -2
        17:00, 10 дек 2018
        стелияне, все биеш и трошиш някого, спри се бе, хора неотрошени не останаха.
    • 3
      Жи
      жител
      42 -7
      13:10, 10 дек 2018
      ами организацията да си ги прибере като белите страни
      • Ст
        Стелиян Николов
        25 -31
        14:27, 10 дек 2018
        Ами вие - малоумни хасковлии, спрете да си изхвърл... Виж коментара
      • Ja
        Jack Bauer
        16 -10
        17:03, 10 дек 2018
        стелиян - абе мишко, направете приют с парите, които ви дават, а не да ревете, като пострада някое куче, а когато някой човек е нахапан се криете в миша дупка. Палячовци.
    • 4
      Ча
      Чапай Исмаил Гьотференоглу
      16 -6
      13:13, 10 дек 2018
      Абе българска ли е!Циганска ли е!Турска ли е!Помашка ли е!Кой ти казва!!!
    • 5
      Ed
      Edin
      76 -31
      13:22, 10 дек 2018
      Единственият злодей в случая е този, който ги храни. Може ли да има толкова примитивно мислене. Като храниш кучетата НЕ ИМ ПОМАГАШ! Единственото, което правиш е да задълбочаваш още повече един и без това огромен проблем, защото в един момент започват да възприемат територията с хранилките като своя и да агресират. Освен това подпомагаш и размножаването им и ако днес там има 3 гладни кучета, утре ще са 6 и пак ще са гладни. Да не говорим, че вредиш на хората в района, които са принудени да живеят в страх. Все пак градовете все още са за хората, а не а животните. Малко по-задълбочено и от всеки аспект трябва да се мисли по проблемите, не да се поддавате на елементарни пориви да нахраниш кучето, което било гладно, а да не ти пука за това, че в дългосрочен план му вредиш.
      • Ку
        Куче
        43 -30
        13:40, 10 дек 2018
        А ако се замислите още по-задълбочено .. .дали идват кучетата от луната някъде или от космоса. Май не.
        Идват от хора , които не си кастрират или държат кучетата вързани. Или са били вързани , ама като не се нахранят 5 дни и късат сенжира и гостуват на съседското куче. После по предназначение кучетата в кашона и по махалите .
        Къде е логикате да тровим животни заради наша безотговорност. Дайте да изтровим и всички деца по домовете тогава !!!
        Кучета да бяхте, щяхте повече акуъл да имате. Срам за човеците сте .
      • Ed
        Edin
        48 -20
        13:47, 10 дек 2018
        Айде стига вече с колективната отговорност, комунизмът отдавна свърши. Ние човеците, те кучетата. Глупости! Аз и хиляди други като мен никога не сме имали кучета, че да ми вменявате вина.за това, че някой си друг не ги кастритал или ги изхвърлил на улицата. Естествено, че това също не е нормално. Не съм длъжен да търпя нито тези, които си изхвърлят кучетата навън, нито тези, които ги хранят и по този начин увеличават популациите им. И за двата типа хора трябва да има жестоки санкции.
      • До
        ДОБРА ЛОГИКА
        20 -16
        15:19, 10 дек 2018
        Ти като гражданин подаде ли сигнал някъде , че има опасни кучета. От къде да дойдат санкциите . Сами ли да ги раздаваме.
        Всичко и всеки който ти пречи ли ще се премахва по този начин . Аз не харесвам повечето обитатели на циганската махала и те са агресивни ( повечето ) и тях ли да тровим.
        И какво мислите , че като отровите тея кучета други няма да дойдат. После и тя ще тровим , след това и следващите .... хммм ДОБРА ЛОГИКА
      • Ed
        Edin
        26 -10
        16:13, 10 дек 2018
        Няма по-абсурдно нещо от това да се сравняват хора (пък били те и обитатели на циганската махала) с кучета, а някои нагляри стигат дори до там да сравняват децата с кучета. Що за безумие! Само с това сравнение коментарът ти вече олеква и няма никаква стойност. Кучетата НЕ СА ХОРА И НЯМАТ ПРАВАТА НА ХОРА. Един човек е по-ценен и от 1000 кучета. Така е в нормалните общества. На който не му харесва да се засели някъде в горите и планините, където животните ще са господари. Не казвам да се тровят, но развъждането на улични животни по какъвто и да е начин не може да се толерира.
    • 6
      Чи
      Читателка
      36 -11
      13:45, 10 дек 2018
      Не е хубаво да се тровят, но на хората им писна вече от глутниците, които са из целия град. И деца, и възрастни се придвижваме със страх, особено вечер, то в средата на центъра вечер има глутница от поне десет кучета. Излизаш от ресторанта и те наобикалят, чакайки да ги нахраниш. Докато има безотговорни хора, които не си кастрират животните и после изхвърлят малките, ще бъде такова положението. Приюти за животни.....то май държавата се грижи повече за тях и за циганите, а пенсионерите, болните.....
    • 7
      On
      on4o
      20 -9
      14:32, 10 дек 2018
      И възниква въпросът: не е ли по-логично да има институция, която да полага грижи тези кучета да не са из кварталите, вместо зоополиция, която да разследва случаи като този...?

      Както и впрочем, дали е етично в сайт със свободен достъп за малолетни и непълнолетни да се показват снимки на трупове, било то и животински?
    • 8
      Чи
      Читателка
      22 -1
      14:37, 10 дек 2018
      И какво се получава, спорим един срещу друг, а отговорните институции си дремят, взимат си заплатките за нищо вършене и тъй, не им пука нито за хората, нито за животните?!?!
    • 9
      Ку
      Кучегон
      27 -13
      14:41, 10 дек 2018
      Намерили са начин хората!Всички много ги обичат кучетата, но ще си ги хранят навън! До там свършва обичта им.Еми приберете си ги!!!!!!Многократно вече Ви предупреждават! Започнаха да действат вече!Не беше ден,не беше два!Всяко нещо има начало край!!!!
    • 10
      Ха
      Хайде
      24 -17
      14:44, 10 дек 2018
      Казвайте каквото щете.. Най накрая някой прави нещо по въпроса и всеки е тръгнал да търси справедливост. А когато се прибирам късно вечерта от излизане навън трябва да слушам къде лаеят глутниците и тръгвам по другия път.
      Аз лично не изпитвам жалост за бездомните животни, разултата ми е по важното. Стари хора и деца са тези в рисковата зона...
      • Хм
        хм
        13 -14
        16:24, 10 дек 2018
        А жал към деца или гладни бездомни хора, които може да хапнат от кренвирша с отрова имаш ли? Или чак толкова не се замисляш......?
    • 11
      Ст
      Стандарт
      16 -1
      14:58, 10 дек 2018
      Чакаме приюта да направят,ама нещо зациклиха май!Някой да не изяде паричките!
    • 12
      Pp
      ppp
      24 -13
      14:59, 10 дек 2018
      Поне някой върши нещо по въпрос. Колко е морално и етично е дискусионна тема, НО не може бълхарниците да са колкото ЧОВЕЦИТЕ по улиците на градът ни.
    • 13
      Не
      Не само
      24 -11
      15:00, 10 дек 2018
      Не само там ще има отровени кучета....за съжаление или не това е начина да намалеят,защото са наистина много,аз съм свидетел колко много такива кучета има в центъра на града и как се спускт на хора и още по-лошо на деца...не е нормално на детска площадка да се въртят 5 6 кучета,защото от отсрещния магазин да ги хранят най-редовно!!!
    • 14
      Ив
      Ива
      19 -19
      15:10, 10 дек 2018
      Търсете изрода във вашия блок. Както днес е посегнал на животинчетата, утре може да посегне и на човек, ако не е посегнал още. Но ОТГОРЕ го знаят и го Наблюдават. Бог си знае работата. Могат да се търсят други начини, а не непременно, завършващи със смърт !
    • 15
      Бо
      Бог прощава, аз не!
      14 -23
      15:13, 10 дек 2018
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 16
      Па
      Пацо
      27 -27
      15:21, 10 дек 2018
      Тоз човек на снимката дето хранел не изглежда добре, защо трябва заради такива като него да страдат съседите? Хората влюбени в кучета са обладани от демон, който им говори чрез кучето и ги озлобява срещу хората. Доказателства за твърдението - бол, вижте как всеки кучелюбец се изказва с омраза за хората, че са лоши, виновни, децата заслужавали да ги хапят кучета, пенсионерите ги предизвиквали и били виновни т.н. Обладаните ще си дадат парите, здравето и живота за едно куче, а за човек не биха си мръднали пръста.
      • Тр
        Тръндю
        20 -14
        15:41, 10 дек 2018
        Много правилно казано Пацо.Аз лично познавам такива хора.Интересно,че повечето са жени!Все криви,сърдити,нацупени...разхождат си кучета и котета,и са готови човека да разкъсат.Аз също имам куче,обичам го,но си го гледам на двора.
      • Хм
        хм
        9 -13
        16:27, 10 дек 2018
        ама ти сериозно ли............... :)))) И теб май... Виж коментара
    • 17
      Ми
      митю клявката
      14 -10
      15:45, 10 дек 2018
      Много сте загрижени за помиярите!!!
      Май тъй ще е и за герберастите.....
    • 18
      Де
      Десподов
      6 -3
      15:46, 10 дек 2018
      Злодеи!!!!!!!Бре,бре,бре.....Кой е злодей и кой не,не решавате вие.
    • 19
      Г.
      Г.
      17 -4
      16:19, 10 дек 2018
      Oбщина Хасково е време да направи нещо по този въпрос, а не само да прибира труповете. Този проблем е от много време, и съм виждала по 10-15 кучета да се разхождат през нощта. Стават агресивни.

      Хората са се оплаквали много пъти и никой нищо не прави по въпроса, не било тяхна работа. Ами на кого е?

      Отвратитлено е че се тровят кучета, но това е защото общината не си върши работата както трябва и няма кой да им държи сметка.
    • 20
      Ди
      дин
      21 -12
      16:25, 10 дек 2018
      Поздрвлния за постъпкта.Спасихте доста нахапани хора
    • 21
      Ал
      Аланкоолу
      22 -8
      17:02, 10 дек 2018
      Или да си ги прибират съответните институции, или хората милеещи за тях да си ги осиновят. Третият вариант е с хайка. Той, чини ми се, ще е най-ефективен. Всеки ден слушаме за нахапани хора. Това трябва да спре. Набедихте ли ме вече за нехуманен? Нека. Предпочитам така, да съм лошият, отколкото да ме е страх за мен си, детето ми и за жена ми в тъмните часове. Мислете първо за хората. Хората движат нещата по света, с хора се срещате, хора са ви родили. Вие животните за светии ги имате.
    • 22
      40
      40 годишен булдог
      8 -5
      18:22, 10 дек 2018
      Тоя на снимката ми се вижда злодей.
    • 23
      Ds
      dsadas
      13 -5
      18:49, 10 дек 2018
      Когато храниш едно куче на едно и също място всеки ден, а именно пред блока си, то вече припознава това като ствоя територия и започва да я пази, готово да хапе. Не са виновни кучетата, а са виновни хрнещите ги хора. Нападали са ме няколко пъти глутници по бул. Васил Левски и винаги се радвам, че съм аз в този момент, а не някое дете или някой възрастен човек. Обичаме животните, но нека с тази любов не накразваме нас самите!
    • 24
      Ха
      Хасковлия 99999
      11 -5
      19:08, 10 дек 2018
      Да ви кажа за моя случей. Обаждам се в общината за едно куче което се спуска на хора и от там ми казват:" Нама какво да ви лъжим господине , оправяйте се както можите" и ми затвориха. Еми оправяме се !
    • 25
      Пр
      Правда
      10 -6
      19:10, 10 дек 2018
      Правда тук на земята се е видяло че няма да има, но не забравяйте че има Бог има и карма. Този който е отровил тези невинни души, да не се очуди ако на децата му се случи нещо подобно. Карма!
      • Xo
        Xo
        4 -6
        19:20, 10 дек 2018
        Много зло има по този свят вече. Ценности - няма.
        Морал - няма.
        Едни зомбита материалисти интересуващи се от неистински неща.
        Знам че грам вяра не е останала, но повярваите времето на страшния съд наближава.
        Всички ще горите в ада за вечни времена.
      • Жа
        Жана
        7 -9
        19:23, 10 дек 2018
        Браво на това момче. Това е интелигенцията и бъдещето на света!
        Състраданието е най-висшето чувство!
        И още нещо,който обича животните и защитава по слабите , него го чака светло бъдеще!
      • Бо
        БожеЖанаИзтървана
        14 -2
        21:10, 10 дек 2018
        Че кой ти говори за омраза към животните ма овцо?
    • 26
      Гр
      Гражданин
      18 -7
      19:20, 10 дек 2018
      Въпросният господин който ги храни на улицата като са му мили да си ги вземе у тях да ги храни а не сега да говори глупости
      • Ti
        Titi
        7 -9
        19:27, 10 дек 2018
        Представи си че вече е взел 10 . Получава 500лв заплата и освен всичките си други разходи помага и на тях и просто няма възможност да вземе още.
        Ако всеки вземе по 1, няма да има бездомни животни.
    • 27
      Пи
      Пикачу
      10 -9
      20:31, 10 дек 2018
      Жал ми е за отровените животни, но за хейтърите, подкрепящи тук в коментарите си избиването им - не. С такива разсъждения сте за някоя средновековна държава. С такова мислене не заслужавате нито по-високия стандарт на живот, нито доходите на нормалните европейски държави.
      А на индвида/индивидите извършили тези злостни деяния им пожелавам да им окапят гениталиите, сещайте се - топките, понеже е почти сигурно, че са били мъже. :)
      • Ге
        Гери
        2 0
        20:42, 11 дек 2018
        А знаете ли какво друго няма в нормалните европейски държави? Бездомни животни. Защото има кой да ги прибере. Тук сме като в държава от третия свят. Всъщност защо като...

        Малоумно е да се избиват кучета по този начин. Но е и малоумно да търпим община която не си върши работата.
    • 28
      12
      123
      11 -8
      20:48, 10 дек 2018
      Нека да ги тровят, защото никой не ги прибира. Ония ден се прибирам от работа в три часа през нощта и ме нападнаха три кучета и то бяха големи. Айде ние сме големи можем да се справим, но през деня малките са вънка може и тях да нападнат. Не е хубаво да се тровят, но като не ги прибират така е ....
      • Xm
        Xm
        5 -7
        21:39, 10 дек 2018
        Май си жрица няква в 3 щом се прибираш, колко взимаш страхливке?
      • Jo
        John
        1 0
        10:15, 11 дек 2018
        справка с конкуренцията ли си правиш, джендър-либерасте?
    • 29
      Do
      Dora Ivanova
      7 -5
      21:03, 10 дек 2018
      Помислете защо ГОСПОД Е създал природата после животните и на последно място Адам и Ева. Каква грешка е направил с третото сътворение,и всеки ще отговаря пред НЕГО рано или късно. Пъдят ги ХАЙВАНИТЕ това е нямат вина ние "ЧОВЕЦИТЕ "СМЕ ВИНОВНИ
      • Го
        Господ
        6 -2
        21:19, 10 дек 2018
        Дадох ви животните да владеете над тях.Чадо мое,чети Библията!!!
    • 30
      М
      м
      6 -2
      21:32, 10 дек 2018
      "Бог позволява на хората да убиват животни, за да се защитят или да си осигурят облекло. (Изход 21:28; Марко 1:6) Освен това Библията посочва, че хората могат да убиват животни за храна. В Битие 9:3 се казва: „Всички живи същества, които се движат по земята, могат да ви служат за храна.“ Дори Исус помогнал на учениците си да хванат риба и после заедно яли от нея. (Йоан 21:4–13)

      Въпреки това в Библията е записано, че Бог „мрази този, който обича насилието“. (Псалм 11:5) Така можем да направим извода, че Бог не иска да нараняваме или да убиваме животните само за удоволствие или спорт."
    • 31
      Зо
      Зора
      4 -5
      22:03, 10 дек 2018
      Ами, ако и на някой, еди кой си , ви сипят в питието нещо смъртоносно, как ли ще се почувствате ? Само питам. Сигурно като тези фотоси, които виждаме.
      • Ба
        Бат Коце
        5 -2
        22:14, 10 дек 2018
        Ако бях куче, щах да си умра от кеф!
    • 32
      :)
      :)
      4 -6
      22:15, 10 дек 2018
      Пишете каква е рецептата за справяне с тая напаст, че и аз да знам ??????
    • 33
      Съ
      Съученик на борко
      4 -1
      01:28, 11 дек 2018
      Борка кво става е луд ожени ли се за сестра си ?
    • 34
      Жо
      Жоро ******а
      6 -2
      01:43, 11 дек 2018
      Борко не е добре момчето голям чалгар е и една сностна работа не е подхванал от как е завършил гимназия.Борко няма приятели не гот типа но майка му е добра жена и си го гледа 28 годишния борко
    • 35
      Ке
      Кенанския Маймун
      1 -4
      05:54, 11 дек 2018
      Христос е казал да обичаме всичко и всички и да се грижим за тях... понеже на човек му е дадено да владее света.
      ....
      А затова нужни ли са кучетата или не .... Ами Българите изчезват като народ , щото някой реши че не се нуждае от вас :))
    • 36
      Aj
      Ajax
      9 0
      06:43, 11 дек 2018
      И на„Каменни”има една малоумна месарка която храни 3-4 мастии с черва и подобни боклуци,децата ги е страх да минават по улицата а мен щяха да ме съборят от колелото и да ме разкъсат оня ден!И когато стане беля,кво правим?
    • 37
      To
      Tonich
      7 -2
      09:07, 11 дек 2018
      Общината вече години ни лъже за приюта....
      Питам аз, как да защитим децата и възрастните хора от агресивни помияри ?
      В тракийският квартал има един, който се хвърля по минаващите деца, да седим и гледаме ли ? Агресивно ли е кучето се отстранява и понеже държавата, общината са абдикирали, хората сами са взели отстраняването в свои ръце . Не е грешно да отстраниш една заплаха !
    • 38
      На
      Наблюдател
      5 -5
      09:34, 11 дек 2018
      Чета коментарите и не мога да повярвам колко ненормални хора има в тая нашата държава, "хора" които не могат или не искат да разберат, че поведението на Иван или Иванка е причината за агресивното поведение на едно или друго животно. Събудете се нещастници прости и най-после разберете, че човека е единственото същество на тази земя, което без да е провокирано по никакъв начин напада, наранява и вреди - и то често в гръб. Никое друго същество- било то куче, котка, крава, кон и т.н(изключвам дивите месоядни животни които за да се изхранват правят непредизвикани нападения) не действат така. По отношение на отравянето ще кажа само - не знам дали кучетата са били агресивни или не, но ако е имало някое агресивно потърпевшия/шите е трябвало да се обадят в общината и от там по хуманен начин то да бъде приспано. А за хора които мятат отрови по улиците ще ви кажа - интелекта им не е по висок от този да едно животно, което и да било то и определено бих се страхувала от такива. Човек, който скрит зад анонимността, с лека ръка прави мръсотия, пък било то и на животно.....хм, или е искал да направи мръсотия на хранещия животните господин и това е бил единствения начин, той си знае.
      • Аб
        Абе,
        7 -2
        10:01, 11 дек 2018
        ти малоумен ли си или само пишеш, без да четеш? Казват ти хората: "...звънях в общината, оттам казват - оправяйте се...". Е, оправят се...
    • 39
      До
      до Абе,
      1 -4
      11:28, 11 дек 2018
      Не съм малоумен и определено чета, но за разлика от теб съм наясно че от общината не са казали точно "оправяйте се". А и дори и така да е. Това означава ли че на въпросния тровещ ако утре някой съсед му пречи и той подаде жалба срещу него в полицията, а те не вземат мерки което е много вероятно, въпросния и на тях ще иде анонимно мръсотия да им прави??? И не защитавам общината, защото знам и при тях за какво става дума, но нали някой не си мисли че днес като се обърне към която и да е институция в България и те веднага ще реагират, защото само седят и чакат вашето обаждане???
    • 40
      Ти
      Тия дето говорят
      3 0
      15:56, 11 дек 2018
      Ей за всички със илюзията че господ ще ги съди и ви гледа и тези които се правят на светци защото уважават животните много :
      Спрете се малко! Говорим за проблем със бездомни кучета и един начин да се справят с тях е форма на евтаназия...
      Къде всички вече говорят за господ и тн... И как ги гледал и съдел.. Спрете са, потърсете помощ!
    • 41
      Ан
      ангел
      2 0
      17:05, 11 дек 2018
      Господ ако съдел за кучета,щеше да съди и за прасета и овце.Глупости.
    • 42
      Ге
      Гери
      1 0
      20:51, 11 дек 2018
      "но нали някой не си мисли че днес като се обърне към която и да е институция в България и те веднага ще реагират, защото само седят и чакат вашето обаждане???"

      Няма. За това иде реч. Че сме стигнали дотук защото никой не си върши работата. Това не е нормално, нали знаете?
    • 43
      То
      Тома
      3 0
      21:20, 11 дек 2018
      "Екопрогрес"? Звучи смешно. Кучето ми се натрови преди 5 месеца в центъра, където деца се търкалят, а аз лично съм предупреждавал майките, стоящи на въпросното място, а тук те се радват на тези случаи. А "Екопрогрес" нямаше преди 5 месеца, няма и сега. А вие, тези, които слагат отрови, не заслужавате дори внимание. Цял живот мислете как да отнемете живот, който получава любов. Като отнемате щастие и любов, вие никога няма да получите тези чувства.
    Последни новини