От х:

Днес в x:

Експертна комисия прави оценка на БЧК в Кърджали

Експертна комисия на НС на БЧК , водена от д-р Славита Джамбазова- зам. генерален директор на БЧК  извърши комплексна оценка на състоянието и дейността на областната организация на БЧК- Кърджали за периода 2015-2018 година.

На работната среща в Секретариата на ОС на БЧК, в присъствието на членове на ръководните органи, доброволци и щатен състав директорът Жана Чакърова презентира самооценката на Областния съвет за периода. В състоялата се дискусия бяха обсъдени рисковете и предизвикателствата, с които организацията се справя адекватно на местните условия.

Експертите се запознаха детайлно със счетоводната и организационна документация и оцениха високо направеното през последните четири години.

Посетена бе и общинската организация на БЧК в град Джебел при домакинството на Клуб „Да имаш голяма сърце не тежи“ към ПГ „Руска Пеева“. Председателят на ОбС на БЧК- Емине Сали накратко представи местната структура, а младите червенокръстци презентираха многообразната си и социално значима работа през 2018 година в подкрепа на уязвими деца и възрастни хора от общината. Заедно с наставника на клуба Ваня Енчева младежите подариха на гостите незабравими емоционални преживявания  с представянето на химна на клуба, куклена постановка и творби на Сезин Сезгин.

Това съобщиха от ръководството на ОС на БЧК-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини