От х:

Днес в x:

Хванаха трима без книжка и 6 коли без номера за ден

7 бързи производства са стартирани през денонощието срещу водачи-нарушители, съобщиха от областната дирекция на МВР. 6 от тях са управлявали нерегистрирани моторни превозни средства, а трима от водачите са били неправоспособни. По случаите в районните управления в Хасково, Харманли и Димитровград са съставени актове по Закоза за движение по пътищата, а шофьорите са задържани до 24 часа.

Междувременно вчера стартира традиционната специализирана акция „Зима“. В рамките на деня в Хасковска област са проверени 244 моторни превозни средства. Пътните полицаи са констатирали 65 нарушения, за които са съставени 40 фиша, 21 акта и 49 електронни фиша. По-характерни нарушения са – износени гуми, неизправни стъкломиещи устройства и неизправни светлини. От МВР припомниха, че от 15 ноември водачите трябва да шофират коли или със зимни гуми, или протекторът им да бъде над 4 мм.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Пу
    пумпала
    45 -7
    12:38, 2 ное 2018
    нека органите на реда да излезнат и да кажат колко от автомобилите им са готови за зимата и тогава правете проверки
    • Mm
      mm
      42 -4
      13:06, 2 ное 2018
      включително и личните им автомобили
    • To
      toi
      28 -5
      14:12, 2 ное 2018
      най-вече личните им автомобили!
  • 2
    По
    Потресен съм от хасковлии
    39 -18
    14:21, 2 ное 2018
    Абе пумпал, мисли си за твоя живот . За това проверяват хората. Не го правят защото нямат друга работа. Стега вече сте ревали. Не ви ли омръзна да сте такива паразити. като ви гърчат в германия викате има държава, тук като ви проверяват все сте недоволни. Племе недоразвито.
  • 3
    Ха
    хаха
    15 -1
    19:18, 2 ное 2018
    Идиота не мисли на него да му е добре, а на другия да му е зле. Празни селски тикви, като искате да се трепете с "галошите" си за гуми, го правете, лошото е че отнасяте и други участници. Зимните гуми са за лична безопастност и тази на другите, но селянина иска да изпъкне с 18' джанти и после не може да си позволи зимни гуми
Последни новини