От х:

Днес в x:

Беливанов „подаде оставка след вчерашната стачка“, Кърджалиев новият кмет днес

  Община Хасково се включи за пореден път в инициативата „Мениджър за един ден“, организирана от JA Bulgaria – Джуниър ачийвмънт България.
  Днес в 9 часа започна работния ден за осем хасковски ученици. Те кандидатстваха за позициите кмет, зам.-кмет, секретар на общината, директори дирекции и „Протокол и връзки с обществеността“. От одобрените ученици седем са от Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ и един от Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“.
  За позицията кмет кандидатстваха шестима, одобреният кандидат е Ивайлов Кърджалиев от 11 клас в Езиковата гимназия. Днес той седна в стола на титуляра Добри Беливанов. „Старият кмет си подаде оставката след вчерашната стачка“, шеговито заяви градоначалникът и отстъпи мястото си на младежа. Той пък от своя страна заяви, че кандидатствал за поста, тъй като проявявал интерес към работата на кмета. Сядайки в стола на градоначалника Кърджалиев заяви, че има виждания за промяна в Хасково – „Хигиената не е на ниво, може да се подобрят пътищата“, каза той. От своя страна кметът Беливанов го увери, че предстои ремонт на пътища в града и в тази връзка е избрана фирма-изпълнител.

  За длъжността заместник-кмет бяха подадени седем кандидатури одобрена е Мария Аврамова. Единайсетокласничката също имаше възгледи за подобряване начина на живот в града. Тя предложи да се ограничи използване на въглища и твърди горива, и да се увеличи данъкът на автомобилите, замърсяващи въздуха.

  Секретар ще бъде Едже Неджиб, директор дирекция „ Икономика и стопански дейности,управление на общинска собственост „ИСДУОС“ ще е Емил Георгиев, директор на дирекциу Хуманитерни дейности и обслужване на населението ще е Деница Мешова, тя бе избрана сред трима кандидати. Двама бяха кандидатите за шеф на дирекция „Архитектура градоустройство строителство и инвестиции“, но предпочетеният кандидат е Антоанета Марчева. Одобрената кандидатура за шеф на дирекция „Общинска данъчна дирекция“ е на Ана-Мария Делииванова. Функцията на „Протокол и връзки с обществеността“ ще изпълнява днес Кристияна Иванова.
  В началото на работния ден всички мениджъри получиха договор за обучение, а в края ще получат сертификати за участие в инициативата. Те ще вземат участие в работни срещи, ще могат да изразят мнение.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Jo
   John
   42 -6
   11:57, 30 окт 2018
   Кмете, я питай Искендер и Себахтин за коя кадъна са се карали, че последния прави стачки и трови живота на раята!
  • 2
   12
   123
   52 -2
   12:41, 30 окт 2018
   Тъпо заглавие с глупава инициатива, ама айде...
   • Ха
    Хасково нет олигофрени
    20 -1
    15:46, 30 окт 2018
    По тази статия може да видите жълтата медия обслужваща опозицията. Хасково нет
  • 3
   Ba
   Bai mangal
   37 -1
   12:44, 30 окт 2018
   Тва некъв куклен театър ли е?
  • 4
   Ми
   Милица
   34 -2
   13:37, 30 окт 2018
   Даже едно име не можахте да изпишете правилно...
  • 5
   S7
   S74LK3R
   7 -5
   16:47, 30 окт 2018
   Па много сериозни типове сте се събрали тука бе.
  • 6
   Ек
   Експеримент
   17 -1
   20:09, 30 окт 2018
   Мен ако питат да оставят младежите за постоянно, до края на мандата. По откъсани от сегашните няма да са, а и не са с покварени души.
  • 7
   Су
   Супер тъпо заглавие
   11 -4
   23:15, 30 окт 2018
   Супер тъпо заглавие. С надежда чакам да зареди новината, а тя кьор фишек :( Казах си ей най-после дедо си отиде в старческия дом и гробарите паднаха от власт. Ама....

  Хороскоп за 06.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  За много от вас денят се свързва с начало на проект или друга заетост, която ще ви носи доходи. Други ще задълбочат познанията си по въпрос, привличащ ги с перспектива за професионално развитие. Душевната ви нагласа ще ви подтикне към по-задълбочено общуване с подходящия човек и няма да съжалявате. Денят е подходящ и за лични занимания.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ангажименти от различен характер ще запълват времето и мислите ви днес. Гледайте на тях отговорно и обмислете възможните варианти за действие. Нетрадиционен подход също може да ви донесе успех. Интересна среща ще постави началото на нови предизвикателства, за каквито сте подготвени.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  С настроение ще се заемете с подобряване организация на работното място. В тази връзка ще вземете и съответните решения, подобрявайки чрез тях ефективността на труда си. В семейството ще посрещате или изпращате някого. Ако заложите на самоподготовка, ще постигнете бърз напредък, предвид потенциала, който носите.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не допускайте липсата на пари да промени отношението ви към околния свят. Добри хора сте и направете така, че проблемите ви да не стават достояние на другите. Можете да се справите и ще го направите, като запазите достойнството си. Приключвайки започнат проект, ще подобрите финансите си и времето ще ви стигне за по-приятни занимания вечерта.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Навременните ви и правилни действия ще повишат авторитета и вярата в собствените ви сили и възможности. Смело атакувайте целите си, времето работи за вас. За сметка на деловата ви активност личния ви живот се нуждае от обновление. Покажете на партньора си, че очаквате от него конкретни действия, а не само приказки.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Вие ще сте водещи днес, но не давайте воля на началническите си пристрастия. Успеха ще бъде с вас, стига да овладеете емоциите си. Съсредоточете се и действайте разумно и предвидливо. Можете с лекота да си осигурите съмишленици, ако покажете, че имате какво да научите от тях.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Има с какво да изненадате хората, които обичате. Поканете ги на разходка сред природата, ще ви се отрази тонизиращо на всички, а вие ще се постараете да направите приятна атмосфера наоколо. Самостоятелният ви бизнес ще наложи по-забързано темпо, което ще се отрази на времето и нервите ви.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Със сигурност днес ще ви се наложи да поработите сериозно, за да осъществите намеренията си. Не се притеснявайте от конкурентна на вас дейност, имате реални шансове да постигнете блестящи резултати. Вашите близки ще ви подкрепят.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С деловото си отношение към проблемите ще предизвикате добри резултати, но и ще събудите нечии интерес към себе си. Няма да липсват условия за конфликти, защото и вашата чувствителност е изострена. По добре да бъдете кротки и да не се поддавате на провокациите. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта ви хубава.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Промените при вас са в ход, но помислете дали това очаквате. Извличайте най-доброто за себе си, без да залитате по фалшиви обещания и представи за бляскаво бъдеще. Сами се погрижете за себе си, за да не обвинявате друг, в случай на различия в мисленето. Ще изненадате много хора с решенията си.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Нечии съвет ще ви помогне да се справите по-леко с въпрос, който възприемате, като труден за решаване. Ще отбележите напредък в област, която изисква съобразителност, пъргава мисъл и навременни действия. Потърсете за себе си приятеля, с когото бихте се чувствали уютно и добре.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С приключването на проект, който ви струваше немалко сили и средства ще сложите край на един период в живота си и ще започнете нов. По-ведро ще гледате на нещата, защото сте усвоили уроците си. Ще привлечете вниманието на някой, когото харесвате и ще се радвате на взаимния си интерес.
  06 юни 2020
  Последни новини