От х:

Днес в x:

30 °C

Премиерите по FOX Life и FOX Crime през октомври

FOX LIFE

Сериалът на продуцентската компания „Шондаленд“ проследява шест талантливи млади юристи, работещи на противоположните страни на закона по най-важните в страната федерални случаи в районния съд на Южен Ню Йорк. Тези млади юристи ще бъдат подложени на личностни и професионални изпитания, докато съдбите им се пресичат във и извън най-престижния съд на Америка.

С участието на:
Хоуп Дейвис като Джил Карлан
Бен Шенкман като Роджър Гън
Джасмин Савой Браун като Алисън Адамс
Сузана Флъд като Кейт Литълджон
Уисам Кийш като Джей Симънс
Реже-Жан Пейдж като Ленард Нокс

Хароу (Harrow) - Сезон 1
от 1 октомври, всеки понеделник @ 22:00
Премиера за България

Д-р Даниъл Хароу не е просто съдебен патолог – неговото тотално пренебрежение към властта и неизменното му съчувствие към мъртвите му помагат да разреши дори и най-странните случаи. Той е решен да даде глас на жертвите на престъпления и е готов да прескочи всяко правило, за да изкара наяве истината за това какво им се е случило. Но когато ужасна тайна от миналото му застрашава семейството му, кариерата му и него самия, Хароу ще трябва да използва цялото си остроумие, хитрост и професионални умения, не за да разкрива престъпления, а за да запази тайната си.

С участието на:
Йоан Грифит като д-р Даниъл Хароу
Мира Фулкс като Сороя Дас
Реми Хай като Саймън ван Рейк

Дръзки момичета (The Bold Type) – Сезон 2
от 16 октомври, вторник @ 22:00 часа
Премиера за България

Вдъхновен от живота на Джоана Колс , бивш главен редактор на “Cosmopolitan” и настоящ криейтив директор на “Hearst Magazines”, „Дръзки момичета” проследява живота на три духовити, модерни млади дами, които работят за “Scarlet”, нюйоркско женско списание, ръководено от успешната главна редакторка Джаклин.

 

Джейн наскоро е повишена до мечтаната си позиция на писател, Кат е отскоро е директор по дигитални медии, а Сътън е все още асистентка. Тези три млади приятелки си помагат една на друга в борбата с предизвикателствата на живота, докато се опитват да постигнат професионалните си цели, търсят любовта и откриват нови идентичности.

С уачстието на:
Кейти Стивънс като Джейн Слоун
Айша Дий като Кат Едисън
Меган Фейхи като Сътън Брейди
Мелора Хардин като Джаклин Карлайл

Мама (Mom) – Сезон 2
от 3 октомври, от понеделник до петък @ 22:55 часа
Премиера за България

Анна Фарис и носителката на „Еми“ Алисън Джейни участват в новата комедия на Чък Лори („Теория за големия взрив“, „Двама мъже и половина“, „Майк и Моли“). Кристи е самотна майка, която след години на безразсъдни решения вече е трезва и се опитва да вземе живота си в ръце. Тя е изправена пред ежедневни предизвикателства благодарение на майка си Бони, която, въпреки че вече също е трезва, Кристи продължава да смята за виновна за всичките и проблеми. Сега майка и дъщеря се стараят да преодолеят грешките си от миналото и да създадат по-добро бъдеще за семейството си. Кристи е отново в училище, преследвайки мечтата си да стане адвокат, а Бони се опитва да има здрава романтична връзка и да разбере каква иска да стане, когато порасне. Кристи и Бони разчитат на подкрепата на групата на анонимните алкохолици, част от която са и мъдрата Марджъри, заможният и понякога заблуден Джил и прекалено емоционалната Уенди. Заедно те си помагат да останат трезви и да се справят с предизвикателствата, преди които ги изправя животът.

С участиети на:
Ана Фарис като Кристи
Алисън Джени като Бони

FOX CRIME

Нюанси синьо (Shades of Blue) - Сезон 3
от 2 октомври, всеки вторник @ 22:00
Премиера за България

В криминалната драма „Нюанси синьо“ световната икона Дженифър Лопес влиза в ролята на Харли Сантос – нюйоркски следовател и самотна майка, която попада в сплотен екип от корумпирани полицаи, ръководен от енигматичния лейтенант Мат Возняк (ролята изпълнява носителят на награда „Еми“ Рей Лиота). Поради затрудненото си финансово положение, Харли приема подкупи и пари от рекет, за да осигури възможно най-добрия живот на талантливата си дъщеря тийнейджърка Кристина. Когато Харли е заловена от антикорупционното звено на ФБР и е принудена да докладва за нейния екип, тя трябва да вземе трудното решение дали да се застъпи за своите колеги полицаи и да бъде вкарана зад решетките или да избави себе си и да подсигури бъдещето на дъщеря си.

С участието на:
Дженифър Лопес в ролята на следовател Харли Сантос
Рей Лиота в ролята на лейтенант Мат Возняк

Коментари в сайта

Хороскоп за 18.09.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Справяйки се с текущ проблем, не решавате нещата си веднъж за винаги. Нужно е време и го съзнавате, за това ще запазите спокойствие и ще продължите работата си. Ще откриете чувствата си към някого, с когото ви свързват общи интереси и с това ще ускорите развитието на връзката си.
18.09.2019

Хороскоп за Телец

Телец
Денят ви ще е ползотворен и приятен. Наистина се преуморявате с работа, но пък си заслужава. Ще бъдете оценени и скоро ще имате предложения за промяна на работното място. Финансовите приходи ще са добри, а и се радвате на доверието на хората към вас. Изненадайте близките си с нещо интересно.
18.09.2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате твърде много работа и малко време, за да се занимавате с въпросите, несвързани с работата ви. Подхождате недостатъчно сериозно към определени въпроси, което впоследствие може да се окаже пречка за вас. Вслушвайте се повече в съветите на хората, с които работите, особено на по-опитните от тях. Срещате се с интересни хора, които ще обогатят познанията ви.
18.09.2019

Хороскоп за Рак

Рак
На юристите и работещите в правната сфера им предстоят успешни изяви. С действията си ще помогнете на някого да възвърне вярата си в себе си, както и да подобри социалното си положение. Ще ви вълнуват преживяванията с някой, с когото имате връзка. Бъдете честни в отношенията си, в противен случай очаквайте сътресения.
18.09.2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Някои от вас днес ще се откажат от свое намерение, въпреки че рискуват с това да заслужат много учудени погледи от околните. Просто сами осъзнавате възможностите си за момента и е похвално че не позволявате на ентусиазма се да измести реализма. Опитайте се да отделите повече време за любимия човек, дори да ви се наложи да пренебрегнете професионален ангажименти.
18.09.2019

Хороскоп за Дева

Дева
Успехи очакват онези от вас, които се занимават с търговски дела. Реализирате печалби, които отдавна очаквате. Спокойно можете да помислите за инвестиции в близко бъдеще. Сътрудниците ви ще останат доволни от вас, вие също има от какво да бъдете доволни в общата ви работа. Изисквате прекалено много от човека до себе си и това може да го обърка.
18.09.2019

Хороскоп за Везни

Везни
Изберете най-важното и върху него съсредоточете енергията, за да постигнете максимума в работата си днес. Почти са изключени ситуации, с които не бихте могли да се справите. Очакват ви приятни срещи с близки хора и запознанства с нови приятели. За много от вас - финансови придобивки.
18.09.2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Упоритостта в работата ви ще дава своите резултати. Ще се радвате на заслужено признание и материални придобивки. Няма да ви липсва настроението, независимо от поведението на околните. Бъдете толерантни към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми и не присъства край вас.
18.09.2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не си създавайте излишни неприятности, като се задълбочавате в проблем, не заслужаващ толкова внимание. Ако работите в екип ще увеличите ефективността на работата си и ще останете всички доволни. Ще се радвате на приятна изненада от страна на близък човек, с когото не сте се срещали от дълго време.
18.09.2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Действайте разумно и обмислено, не бъдете прибързани и импулсивни. Задачите на работното място изискват добра организация и дисциплина. Ще получите помощ от малко познати за вас хора и това ще укрепи вярата ви в доброто.
18.09.2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Очаква ви спокоен ден и разтоварване от напрегнатата ви работа в последно време. Имате с какво да се похвалите и в личната сфера. Възможно е да продължите да си сътрудничите с хората, с които сте работили досега, от което само можете да спечелите. Вечерта ви очаква особено приятна среща.
18.09.2019

Хороскоп за Риби

Риби
Ентусиазирани и с настроение ще работите за собствения си просперитет. Предприемчивият ви дух няма да срещне прегради, те сами ще отстъпят пред него. Ще впечатлявате и ще привличате много хора за делото си. Ако ви остане време не пропускайте занимания със спорт и разходки.
18.09.2019
Последни новини