От х:

Днес в x:

Задържаха криминално проявен младеж за серия кражби

20-годишен мъж от Хасково е задържан до 24 часа за серия кражби, извършени в областния град, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Сигнал за кражба в Районното управление в Хасково подадал 52-годишен мъж. Пред униформените заявил, че чрез отваряне на комарник е проникнато в апартамента му в Хасково и е извършена кражба на пари, сребърни накити и ръчни часовници. След получени още три сигнала от граждани, е установено, че по сходен начин е проникнато и в други жилища, като са откраднати мобилни телефони, пари, дамска чанта, дебитна и кредитна карта и лични документи.

След издирване служители на Районното управление в Хасково установили и задържали извършителя на деянията, който е криминално проявен.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ко
    Корумпиран Полицай
    32 -2
    12:58, 5 сеп 2018
    Защо не разпространяват снимка и имената на извършителите ? Защо се пазят в тайна ? Редно е народа да ги знае по лице и физиономия ! В страна като Турция винаги при залавяне дори на дребен разбойник репортерите винаги са на позиция и снимат боклуците в лицето, даже ги разпитват и разпространяват видеото в ефир.... А тука в нашата родина ги укриват НАРОЧНО !!!
  • 2
    Aj
    Ajax
    4 -26
    13:17, 5 сеп 2018
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 3
    Ан
    Анонимен
    12 -2
    14:35, 5 сеп 2018
    Как ще искате да им показват лицата при положение ! Че като си плати гаранцията и го пуснат ! Пак ще ходи да краде на такива пръстите им са за рязане !
  • 4
    Да
    Данчо
    11 -1
    15:45, 5 сеп 2018
    Крадците на апартаменти в Хасково са Дявола, брат му Милен, Пушкарски и Иван -Пинко. Полицията също ги знае, но нищо не прави. Все нямат доказателства. Ами вземете да ги следите и ще ги хванете на местопрестъплението, прокоратурата да ви разреши да им подслушвате телефоните и да ги следите. Но в тази държава полицията и прокуратурата не си вършат работата, а само си чакат заплатата.
    • +-
      +-
      2 -3
      17:18, 5 сеп 2018
      Данчо, Пушкарски е в затвора от два месеца, а за подслушването - чети повече книжки и може да разбереш защо не става лесно.
      Ти обаче си писател, не читател, нали?!
    • Ня
      НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
      1 -1
      17:32, 5 сеп 2018
      Пушкарски не е в затвора наскоро го видях !
  • 5
    Ху
    Хулиган
    4 0
    17:48, 5 сеп 2018
    Тук в България стриктно се спазват измислените права на джендърите и мангустите, все пак те са избирателите на ГРОБ. Народа да духа супата. Той няма права. Затова и законът и полицията не го защитават. За него остават големите данъци и ниските заплати и пенсии!
Последни новини