От х:

Днес в x:

Празник на Девин и минералната вода – три дни конкурси, състезания и музика

Три дни в Девин ще се чества Празникът на града и минералната вода, който ще продължи до неделя. Веселието започва тази вечер в 18:30 часа в аквапарка в града. Ще има турнир и конкурси, а входът за всички гости есвободен. Организатори на „водното“ парти, са Община Девин и Термалният аквапарк. 
В програмата днес е предвиден Турнир по плуване с награди. Ще има и два конкурса – детска вечер на талантите за деца от 3 до 12 год. и Мис Девин и Мис Persenk 2018. В състезанието по чар и хубост ще мерят сили млади дами над 16 години, а за победителките са предвидени парични и предметни награди. За още по-голямо забавление, организаторите са предвидили и музикално парти със специалното участие на Тони Димитрова, последвано от DJ парти.

Празничната програма предвижда детски футболен турнир на градския стадион с участието на отбори от двата футболни клуба –  „Родопа Смолян“ от Девин и „Хебър“ от Пазарджик. В събота ще се проведе състезание по стрийт фитнес. Преди официалното откриване на празника от кмета на Община Девин – Красимир Даскалов, самодейци ще изнесат концерт пред Дома на културата.

Акцент в празничната вечер са концерти на Берковската духова музика, Николина Чакърдъкова, както и на Неврокопския танцов ансамбъл. Концерти ще има и в неделя. 


 

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини