От х:

Днес в x:

Шофьор блъсна пешеходка на зебра, хасковлийка с Рено се заби във Форд

40-годишна пешеходка пострада при катастрофа на булевард „България“ в Хасково, съобщиха от областната дирекция на МВР. Сигнал за инцидента в полицията е подаден в 16:50 часа от Спешното отделение. От хасковската болница съобщили, че при тях е доведена жена, пострадала в катастрофа. Изпратеният на място автопатрул установил, че 20 минути по-рано на булевард „България“ жената е блъсната от 66-годишен водач на лек автомобил Опел. Тя пресичала по обозначена пешеходна пътека. След инцидента шофьорът веднага откарал пострадалата в болницата и изчакал екипа на КАТ.

При прегледа е установено, че пешеходката е с контузия на дясно бедро, прегледана и освободена за домашно лечение. На водача е съставен акт.

Малко по-рано вчера, около 15:30 часа, при друга катастрофа е пострадала още една жена. Инцидентът станал на пътя Елхово – Тополовград. Ранената 40-годишна жена пътувала в лек автомобил Форд, шофиран от съпруга й - 39-годишен свиленградчанин. Колата им е блъсната от лек автомобил Рено, шофиран от 50-годишна хасковлийка. Водачката се движила с несъобразена скорост по мокра настилка и на ляв завой загубила управлението. Навлязла е в насрещната лента за движение и е ударила Форда. От удара ранената жена е с контузно-разкъсна рана на ръката. По случая е образувано досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Вс
    всеки ден по нещо
    5 -2
    11:14, 18 юли 2018
    ето още жертви ,я на пешоходна я другаде..аманн !!!
  • 2
    Еж
    ежко
    7 -1
    11:31, 18 юли 2018
    Добре е да забранят при пресичане на пешеходна пътека разговорите и ползването на мобилен смартфон!
    • Jo
      John
      0 -7
      12:10, 18 юли 2018
      и що така, да не би да си управляваш краката с ръц... Виж коментара
    • Аз
      аз
      4 0
      14:23, 18 юли 2018
      Това до сега не е спирало никого. Хората които ги е грижа за себе си вече си го изпълняват това, дори без закон.
Последни новини