От х:

Днес в x:

Автомобили блокират велоалеята на Кенана, колички и колела - на една гума

Изображение 1 от 4

    Или във въздуха, или на една гума се наложи да се придвижват в неделя вечер колоездачите и родителите с бебета в колички, дръзнали да минат по велоалеята на Кенана. Така гневно реагира на нахалството на няколко шофьори при паркирането буквално пред табелата, указваща, че мястото е за велосипедисти, читателка на Haskovo.net. Самата Наташка Колева излязла към 19 .30 часа да покара колело на безопасното място и попаднала на блокирания подстъп към алеята в близост до Зоопарка.

    Жената извадила телефона си и направила няколко кадъра, подкрепяна от всички, които трябвало да се промушват между автомобилите, за да продължат пътя си. Хората настояли снимките да станат медийно достояние, най-малко заради общественото порицание спрямо недобросъвестните шофьори.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      Аз
      Аз
      57 -4
      15:21, 25 юни 2018
      Еми да им го нач*кам на водачите като ги паркират. Случайно следващия път като минавам ще отнеса едно огледало, едно стъкло, една гума ще пукна. Ей така СЛУЧАЙНО!
    • 2
      Он
      ончо
      56 -3
      15:34, 25 юни 2018
      Общинска къде са ? Да напишат актове на колите виждат им се номерата
      • Ко
        КОРЗ
        0 0
        09:23, 26 юни 2018
        Обърни се към КОРЗ ,не към общинска.
    • 3
      12
      123
      28 -4
      17:05, 25 юни 2018
      общината не я е грижа .ако шскат да събират пари от глоби .всяка сутрин разкарват кучета по алеята за което глобата е 300 лв. поне има двадекет нарушитела на ден по 300лв.знаят и въпреки това се правят на ущипави.
    • 4
      Да преместят камъните в началото на пресечката.....Нито е скъпо....нито е трудно....Тъкмо ще изчезнат и остатъците от среднощни екстри.....
      • Св
        Светлин-син на Ламбо
        3 0
        22:34, 25 юни 2018
        Да бе да,камъни-а как ромулите ще си вкарват стоката,как ДИРЕКТОРА Вальо ще влиза в ЗОО -парка с колата си/поизпъчи се и той-едно време с колелото джиткаше/,как ДЕБИЛОврати ще паркират до дървеното?
    • 5
      Му
      Мутростан бивш Селистан
      17 0
      20:07, 25 юни 2018
      Простотията е неизкоренима, самодоволството също. За 30 години, такова поведение стана норма. Не знам дали ще стане с глоба, след като всеки е братовчед на. По-скоро така ще си изчезнем в ла..на и саможивство.
    • 6
      М
      м
      7 -2
      21:41, 25 юни 2018
      Пешеходци, малоумници с колички, водачи на разни превозни средства освен колела, място там нямат. Не са само колите проблем, нецивилизованите кауньи също да се замислят.
    • 7
      Св
      Светлин-син на Ламбо
      4 0
      22:47, 25 юни 2018
      А ММ кому к**а държат толкова години-само лапане и за два гроша работа не вършат!Пазят,какво пазят освен себе си от дъжд/когато вали де/Събрани пенсия до пенсия и ...разходки за здраве-един от новите"младежи"всеки път ,когато е на смяна-булката е до него курдисана.Оня Бадемския,дето утрепа брат си-от кабинката не излиза-само боксьора май е читав от цялата пасмина.А иначе кучета,коли,ромули,квот ти роди главата.Да оставим настрана,че си имаме и ОБЩИНСКА резилиция! АСКОВИЗМИ разни!!!
    • 8
      Ра
      Райна Княгиня
      9 0
      22:57, 25 юни 2018
      Как е възможно толкова отвратителна да е културата на масовия хасковлия?!Табели,глоби,но преди всичко съзнателна отговорност,възпитание,драги гражданино,са нужни,за да си част от цивилизовано общество.Относно санкциите-неибхдими са системност и постоянство,докато се глобят достатъчно олигофрени...
    • 9
      См
      Смъртта!!!
      3 0
      11:22, 26 юни 2018
      Абе вие за огледала, чистачки и гуми не сте ли чували? Като олекнат с малко пари за нови огледала, чистачки и 4 гуми, ще се сетят. И малко трева в ауспуха помага много. Тогава яко ще ги заболи. Боклуците долни!
    Последни новини