От х:

Днес в x:

Данъчните продават БМВ, мотор и трактор заради неплатени налози

Мотоциклет Suzuki, лек автомобил БМВ и колесен трактор продават в областта публичните изпълнители от Националната агенция за приходите. Днес и утре кандидат-купувачите имат последна възможност да огледат лично превозните средства, да подадат ценови предложения и да внесат депозит в размер на 20% от първоначално обявените цени на активите.

Мотоциклетът е производство от 1991 година, мощността му е 75 kw и се движи с бензин. Оценен е на 1 200 лв. Колесният трактор е дизел и стартовата му цена е 4 000 лв. И двете превозни средства се намират в Узунджово и могат да бъдат разгледани там днес и утре от 9 до 17 часа.

БМВ-то е от 2005 г., тъмносиньо на цвят, с румънска регистрация и в добро състояние. Продава се от публичен изпълнител от НАП София, но се намира в Свиленград, на граничен пункт „Капитан Петко войвода“. 11 300 лв. е първоначалната му цена. Документи за участие в търга за автомобила се приемат най-късно утре в сградата на териториалната дирекция на приходната агенция в София.

Продажбата на актив е крайна мярка, прилагана за принудително събиране на данъчни и осигурителни задължения към бюджета. От НАП препоръчват при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и дружествата да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ив
    Иван Райчев
    11 -2
    16:30, 25 юни 2018
    Всички мотоциклети в България се движат с бензин. Беше излишно да се пише тази подробност. За 1991- ва година няма кой да даде тези пари.
    • Jo
      John
      0 0
      09:42, 26 юни 2018
      може пък да е на газ!
Последни новини