От х:

Днес в x:

Застреляха хазартния бос Коста Миджурин в Слънчев бряг от ревност

Застреляха хазартния бос Коста Миджурин в Слънчев бряг, а мотивът за стрелбата е ревност, съобщиха от МВР.
По  55-годишния  мъж е стреляно в района на хотелския комплекс „Сън вилидж“, предаде БНР.
 
Междувременно БНТ съобщи, че простреляният се е намирал в автомобил „Мерцедес“ със софийска регистрация, паркиран пред хотел „Бахами резидънс“.
 
В колата е имало и жена на 23 години, която е ранена, но е била извадена жива от автомобила след стрелбата. Съобщава се, че младата жена е в тежко състояние и е приета в бургаската болница.В колата е имало още двама мъже, които по чудо са невредими. Те са седели на задната седалка.
 
На мястото на стрелбата са открити десетки гилзи, съобщи „24 часа“.
 
Районът беше отцепен от полицията. По случая работят криминалисти. Иззети са записи от охранителни камери в района на убийството.
 
По първоначлни данн застраляният е  известения бизнесмен – Коста Миджурин от Нова Загора, а младата жена е приятелката му. Миджурин притежава казино „Гладиатор“ в центъра на Бургас и бутиков хотел в родния си град, има и транспортна фирма, допълва изданието.
 
Той е бил собственикът на първата игрална зала с покер автомати в снекбар „Централ“ в Слънчев бряг от 1991 г. Към момента притежава четири зали за хазарт и в Несебър, Слънчев бряг и две в Нова Загора.
 
Според публикация на „24 часа“, убитият е имал 15 казина в цялата страна.Ранената жена е била негова приятелка, работила е в едно от казината му.
 
„Работим по всички възможни версии, включително и за личен мотив“, заяви окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев, цитиран от „24 часа“.
 
Извършителите на престъплението се издирват. По неофициална информация те са двама мъже, които се придвижвали с БМВ.
„Извършителят е 37-годишен мъж, мотивът – ревност. Стреляно е заради жената, с която е бил бизнесмена. Стрелецът вероятно е имал чувства към нея. Двамата са се познавали от около месац.  Жената остава с опасност за живота“, съобщи глав. секретар на МВР Младен Марков на брифинг тази сутрин.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини