От х:

Днес в x:

Женският ФК „Хасково“ отстъпи на „Лестър“, момчетата играха за "Фен клуб Ливърпул"

    Женският ФК „Хасково“ отстъпи на „Лестър“ с 0:5 в приятелски мач. Срещата се игра в столицата във футболната академия „Царско село“. Там отборът от побратимения на Хасково английски град участва в Международен футболен турнир за жени. Срещата бе организирана със съдействието на кмета на Хасково Добри Беливанов и Джон Таусенд, зам.-председател на Търговско-промишлената палата на Лестър.

    От ФК „Хасково“ отчетоха много добро представяне на момичетата. Те получиха отлични отзиви и поздрави секретаря на женския ФК „Лестър“ Сю Фопкс. Лично президентът на клуба Стийв Грейфорд връчи топка с подписите на играчите на Лестър на капитана на хасковския тим Мелиса Адемова. Президентът на лестърския клуб остана впечатлен и награди вратарката на Хасково Шенай Кадир.

    След срещата двата тима се разделиха с обещание за посещение в Хасково и покана за контролна среща между двата отбора в Англия.

    Хасковските момичета на треньора Вълчо Димитров и президента Илиан Киряков останаха изключително щастливи, че имаха възможност да играят срещу Лестър. Според тях това е много добър опит, който им дава много самочувствие за бъдещи срещи.

    През уикенда момчетата на ФК „Хасково“ пък участваха в турнир за купа "Фен клуб Ливърпул" в Пловдив, който се проведе на стадион "Пловдив". Хасковският клуб участва с два тима – деца, родени 2008 г. и деца, родени през 2009 г. И в двете възрасти участваха по 12 отбора, разделени в по две групи. В състезанията участваха състави от Ботев (Пловдив), Локомотив (Пловдив), Берое (Стара Загора), Марица (Пловдив), Спартак (Пловдив) и др.

    Децата, родени през 2009 г. завършиха на шесто място. При децата, родени през 2008 г. ФК "Хасково" завърши на четвърто място като с индивидуални награди се отличиха Борис Тодев - най-добър нападател и Пламена Христова - най-сърцат състезател.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини