От х:

Днес в x:

Шофьор на камион рани пешеходка в Хасково, спипаха двама пияни

27-годишна пешеходка пострада при пътен инцидент на кръстовището между улица „Дунав“ и булевард „Васил Левски“ в Хасково. Катастрофата стана малко преди 9 часа вчера, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Младата жена е блъсната от товарен автомобил Форд, зад волана на който бил 40-годишен мъж. Водачът от село Криво поле завивал надясно на зелен сигнал на светофара и отнел предимството на пресичащата пешеходка, при което последвал сблъсъка.

След инцидента водачът откарал пострадалата жена в болницата, където лекарите установили, че тя е с охлузвания по ръката. Прегледана е и освободена за домашно лечение. Съставен е акт.

През денонощието са заловени и двама водачи, шофиращи автомобили с концентрация на алкохол. Те са мъже на 37 и 29 г., хванати от униформените да управляват колите си с 1,93 и 1,37 промила алкохол. Провинилите се водачи са задържани до 24 часа, а по случаите са заведени производства в управленията в Хасково и Свиленград.

Бързо производство е заведено и в харманлийското управление срещу 35-годишен водач на товарен автомобил. Пътните полицаи констатирали, че колата, движеща се по улиците на града е с регистрационни табели, издадени за друг автомобил. Шофьорът е закопчан до 24 часа.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини