От х:

Днес в x:

Продават на търг тютюневия склад на ул. “Георги Кирков”

Частният съдебен изпълнител Захари Запрянов обяви търг за продажба на бившия тютюнев склад на ул. “Георги Кирков” 25 в Хасково. Имотът е собственост на “Хасково табак” в ликвидация, а се продава заради натрупани неплатени данъци на община Хасокво, за които общинската данъчна дирекция е предявила претенции

Първоначалната продажна цена на имота е 742 990 лв.

Кандидатите трябва да подадат писмено предложение в Районен съд Хасково.

В имота има обособени две сгради на два и на един етаж – първата с две хиляди квадрата застроена площ, едноетажната постройка е 48 кв. м. Парцелът е 4 368 кв.м.

Търгът се провежда от 10.03. до 10.04.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

  • 1
    Di
    Dimo
    20 0
    10:20, 8 мар 2018
    Хммм, апетитноо. А тази сграда дали е паметник на културата? Хасково.нет, вземете да проверите, да не се вайкаме после като я съборят както стана със затвора
  • 2
    Да
    Данчо
    23 -1
    10:37, 8 мар 2018
    Супер, ще си я купя! Няма само Гинка да купува!
  • 3
    Ah
    aha
    48 -3
    11:23, 8 мар 2018
    Значи сега е момента да го придобие общината и да бъде направен паркинг с малък парк.Така се решава проблема с паркирането около зала Спартак и болниците ,а и ще се разреди въздуха от наблъсканите една в друга сгради в района.Ако не го направят, значи не им дреме за този отдавнашен проблем с паркирането в района.
  • 4
    Ku
    kuma lisa
    6 -3
    13:15, 8 мар 2018
    Зад Гинка от Пз стоят офшорките на Б.Б. , а зад теб кой стои , да не е някой Джендър --- не става Брат , не си познал !!!
  • 5
    Аш
    Ашколсун на поразия
    5 0
    13:19, 8 мар 2018
    Тихо зверрр
  • 6
    Хм
    хм
    0 -8
    14:49, 8 мар 2018
    Аз пък си мисля че е чудесно място за МОЛ Виж коментара
  • 7
    Bl
    blabla
    6 -4
    14:52, 8 мар 2018
    Ако е складът срещу 2-ра поликлиника, е със страхотна архитектура. Обърнете внимание какви красиви орнаменти има само.
  • 8
    Пл
    Плащащ данъци
    7 -1
    15:12, 8 мар 2018
    Ами простото решение е Община Хасково да откупи срещу дълга целия или част поне от имота за да реши проблема с паркиране и движение в района на порликлиниките и спортната зала пък вече и новите тенискортове.Дори може да почне отсега като намали безмислено големия тротоар пред складовете по ул."Г.Кирков" по който минават малко хора-/повечето пешеходци са от към страната на поликлиниките/ и по този начин ще отвори места за спиране без да се пречи на движението.Между другото това е възможно почти по цялото протежение на ул."Г.Кирков" до ул."Дунав"
  • 9
    Ми
    Мира
    11 -1
    15:14, 8 мар 2018

    Преди една година бях в Лисабон и останах много изненадана как си запазват всички стари постройки с орнаменти.Запечатват с тухли само отвора на прозорците като преди това са махнали дограмата.Явно само временно ги запечатват и после почват да работят вътре по сградата и я оправят цялата и чак тогава отварят прозорците, слагат хубава дограма(дървена) и най накрая оправят фасадата отвън.Обаче успяват да запазят старите сгради.Което е много похвално и градовете им са страхотни, фасадите са толкова старинни и красиви.Това е което прави градовете интересни за туристите.Трябва много внимателно да се отнасяме към подобен тип сгради.Аз приветствам идеята тази сграда да стане собственост на общината и общината да отдели ресурс за нея и да я реставрира.Можем да си направим музей там или нещо друго.Между другото в други държави сградите на общините в много случаи са много стари и изключително красиви с много орнаменти.Туристическия център трябва да направи някакъв подобен проект вместо да се чуди с какви глупости да се занимава.Може също да се реставрират и старите сгради в центъра и се покажат страхотните им орнаменти и да стане наистина интересен града ни.За целта обаче хората, които ни управляват трябва да имат визия и да искат да направят подобно нещо.Дали стават, как мислите?

  • 10
    Тъ
    Тъчо
    4 -11
    15:41, 8 мар 2018
    Идеалисти...орнаменти.. Стига с тая носталия, живо... Виж коментара
  • 11
    Не
    Незапознат
    2 -1
    22:16, 8 мар 2018
    Я,общината хвана дикиш!След толкоз опъване и разпъване от всички страни независимо какъв ще е резултата е добре.Не вярвах че ще похваля някога тези хрантутеници.Както се казва в по горен коментар това е апетитно главно място.Сградата пък ако се окаже някакъв паметник на културата ще са необходими доста солидни връзки за да се рушне.Макар че не ми се вярва.Сегашното място на Втора поликлиника е точно върху такъв склад.Да се строи МОЛ в град където преобладават кучета,пенсионери и цига@ни е лудост. Като се има предвид какво се намира около имота паркинг ще е най печелившата дейност.
    Прави се цялата площ пригодна за това.Слага се такса от 3лв.на час като за начало.Зачислява се КАТ като извън щатна бройка към него и пей сърце.Ще падат пари от реда и безредието ако има.Сигурно ще има и недоволни от тези 3 лв.Но ма ли значение щом ще плащат за едното или другото?''Хасково-Табак''е поредната година в ликвидация.Тези хора май смятат да се пенсионират там и така.Но това е друга тема.На последното му събрание срока за завършване на ликвидацията му беше удължен до 11.07.2018г.Между другото има и протокол от заседанието качено в нета.Който прояви интерес да го прочете ще възкликне как единодушно всички в един глас приемат всички точки от дневният ред.И най вече да се освободят от отговорност Ликвидаторите на дружеството за 2016г. и удъжаването им дейноста в същия състав и същото възнаграждение.Тази информация я споменавам защото може да изиграе роля в по нататъшното резвитие на събитията.
  • 12
    Ма
    МАНГО
    1 0
    00:18, 9 мар 2018
    Само като прочетете какво е написал този Тъпчо под вашия коментар, става ясно какво население е останало в този град. За съжаление това е бъдещето - безродници без всякаква ценностна система.
Последни новини