От х:

Днес в x:

Председателят на ОбС Таня Захариева поема временно „Булгартрансгаз“

През следващите седмици Общинския съвет на Хасково ще бъде ръководен от заместник-председателя му Митко Полихронов. Промяната се налага заради временното оттегляне от позицията на председателят Таня Захариева. Тя ще поеме поста на изпълнителен директор на „Булгартрансгаз“. На официалния си сайт днес дружеството изнесе и причините за това. Рокадата е свързана с трагичен повод. Тя е във връзка със смъртта на Георги Гегов, член на Управителния съвет и Изпълнителен директор на „Булгартрансгаз“ ЕАД.

Да заеме мястото му Таня Захариев, която е член на УС, е упълномощена от Управителния и Надзорния съвет на дружеството

Тя ще представлява дружеството пред трети лица до приключване на стартиралата процедура пред Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) по избор на нов член на Управителния съвет и респективно до избора на Изпълнителен директор на „Булгартрансгаз“ ЕАД.

С решение на Надзорния съвет за нов член на Управителния съвет на „Булгартрансгаз“ ЕАД е избран г-н Владимир Малинов, като КЕВР следва да се произнесе по избора в триседмичен срок от стартиране на процедурата пред Комисията.

Митко Полихронов потвърди за Haskovo.net, че заповедта за председателското място в местния парламент му е разписана до 26-ти февруари.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    26
    260-ти февруари
    17 -2
    16:31, 14 фев 2018
    Само до тогава?
  • 2
    Дъ
    Дъвет ик
    40 -1
    16:32, 14 фев 2018
    Значи няма проблем да си на пет места.
  • 3
    Др
    Дрийм тим
    24 -1
    17:40, 14 фев 2018
    Наздраве!
  • 4
    Ма
    мастикаджия
    27 -2
    18:44, 14 фев 2018
    Бре тая много скопосна ,бре!
  • 5
    Шеф на фирма няма право да е съветник, какво остава за председател на общински съвет?!
    • Зм
      ЗМА
      8 -7
      23:23, 14 фев 2018
      Предполагам, че ако трябва да посочиш точната разпоредба затова...няма да успееш. В случая мисля, че временният изп. директор не е на трудов договор, като председател на общинския съвет.

Още новини

Последни новини