От х:

Днес в x:

Делян Добрев: Нямам притеснения относно Истанбулската конвенция

Истанбулската конвенция е документ, вкарващ норми за толерантност. Аз нямам особени притеснения. Това каза пред БНР в предаването „Неделя 150“ Делян Добрев от ГЕРБ, които внесоха в Конституционния съд питане дали конвенцията противоречи на основния закон. Той обясни, че това е направено, за да се отговори на притесненията относно текстовете и мотивите към Конвенцията.

Очевидно е, че зимните ни курорти имат нужда от развитие. Новите писти и съоръжения са много малко, подчерта Добрев. По думите му, това развитие не трябва да става за сметка на природата.

Повече лифтове и повече писти е по-добре за зимните курорти. Ще успеем да привлечем и повече туристи. Трябва да бъдат преценени рисковете за околната среда. Не трябва да става, ако рисковете и увреждането на околната среда е по-голямо от ползите.

От ГЕРБ се разграничиха от позицията на Валери Симеонов относно посещението на евродепутата Ска Келер в България. Добрев подчерта: всеки има право да изразява позициите си.

Източник: http://bnr.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Пр
    Предприемач
    7 -2
    21:28, 11 фев 2018
    Зависимите медии, вместо да потърсят сметка на Борисов, защо депутат с отнет имунитет и повдигнато обвинение за безстопанственост за 10 милиона лева в сектор енергетика, продължава да оглавява комисията по енергетика в НС? Това не създава ли предпоставки за намеса в процесоално- следствените действия? Те зависимите медии му дават трибуна! ПОЗОР !!!
  • 2
    Ма
    мастикаджия
    8 -3
    21:29, 11 фев 2018
    Джендър! Срам и позор за Хасково!Алчно момче!Безбожници!
  • 3
    Ив
    ИВАНЧО ФИЛИБЕТО
    3 -1
    04:16, 12 фев 2018
    ЕВРО-ПОДЛОГИ- платени НПО и ХЕЛЗИНКСКИ ПЛЪХОВЕ , , МАЗНИ евреи от СОФ. Синагога , със криви носове и възбуден ПЕДОфилски поглед по време на ТВ-дискусии - НЕ НИ НАЛИВАЙТЕ ЛИМОНАДА В ГЪЗА -------------Българщината ще я пазим със Бълг. закони , а не със носталгични пледоарии за лъскавите витрини и лукса на потъналата във грях и содомия Европа по анти-българските ТВ- КАНАЛИ , с вашите "умни " дандании-дискусии от ранна утрин за зомбиране на гражданите на НРБ ! Не желаем на българска земя нашите деца да гледат омерзителни и противни гледки ,типични за Колониална Европа , окупирана от НЯШЪН намбър -1 – УСА !!
  • 4
    Ив
    ИВАНЧО ФИЛИБЕТО
    2 -1
    04:18, 12 фев 2018
    Не ни засяга , , , когато негъра обама -банана-бомба –мама бърка с език в устата на еврея-левит давид камерон- перверзен, гендерно мутирал английски жид, па бил той и министър на колониална държава ! ----------но не и мъжки целувки в България ! ---------------- no pasaran , zion-juden shit ! Out jerusalem’s convention from beautiful cristian bulgaria !
    Много поздрави на педофилите във америк. Централа в софия за гей-паради и преврати- - - - - - - - -Бълг. Журналистки и социоложки ,когато пеят оди във възхвала на гендерно-педофилните травестити по тв , също знаят какво е , когато нещо твърдо топло ги протърка между белите крачета , , и погледа стане temporary замрежен ,и символичен, устремен към безкрая ! -а вибратора прави „ бр-р-р-р-р ” ,докато свърши батерията !
  • 5
    Ге
    Гери
    3 -3
    06:35, 12 фев 2018
    Защо на няколкобпъти избяга от кандидат за кмет в Хасково?Защото си страхливец и не ти стиска халката.Ако пак не купите махалата не зная и дали повече от депутат ще вкараш ДД,пък за кмет да не говорим.Хората Ви вярваха докато не взехте властта в Хасково и не почнахте якото крадене.Не можете излъга хасковлии,освен с измама.

Още новини

Последни новини