От х:

Днес в x:

Хасковлия без книжка заряза колата пред полицаи и избяга, закопчаха го

Хасковлия, шофиращ кола без книжка, се опита да отърве ареста. Около 10:20 часа вчера полицейски автопатрул пробвал да спре за проверка лекия му автомобил Опел, съобщиха от областната дирекция на МВР. Още като видял стоп-палката, на 15 метра преди полицаите 34-годишният водач спрял, изоставил колата и хукнал да бяга. Последвало незабавно задържане. Униформените веднага разпознали криминално проявен мъж от града, на който му е отнета книжката и е с влязло в сила наказателно постановление за същото нарушение. Задържан е до 24 часа.

Още един водач без книжка е арестуван и в Районното в Харманли. 47-годишният мъж от града, управлявал Фолксваген на свой приятел. При направената справка се оказало, че автомобилът не е регистриран и е без регистрационни табели. По случая е образувано бързо производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Не
    Незапознат
    3 -2
    21:56, 6 фев 2018
    Ха-хааа.Смях в залата.Да си с кола и да слезеш от нея за да избягаш!То вече и престъпниците изпаткаха.А какво остава за всички останали които се водят че не са?
  • 2
    То
    Тошо 5 блок Орфей
    2 0
    08:26, 8 фев 2018
    То и аз нямам книжка но си карам колите даже и редовно пийвам и карам и никой не не спира казвам се Тодор живея в жк Орфей бл.5 вх А ет.2 карам сив шаран Х4687КМ и Форд Х3102АР ескорт сив и СВ2995АС Рено туинго синйо без преглед без застраховка и без КНИЖКА на закона мамата сам е..л каква полиция има в Хасково имали закони в този град Е Господа полицаи не само да стените а го хванете този идийот е за затвор
Последни новини